Onderwerp: Nieuws van Hooftman

Proefrijden V90, en er is meer | Bekijk e-mail online 
Zorgeloos
We hebben op onze uitnodiging voor het 70 jarig Jubileumfeest op 13 oktober aanstaande veel reacties ontvangen. De voorbereidingen zijn in volle gang! Ondertussen informeren wij u ook graag over ander nieuws.

Met vriendelijke groet,
Team Hooftman Autobedrijven
Feest

Jubileumfeest
 
Zoals gezegd zijn er veel reacties gekomen, we worden er bijna verlegen van. Het belooft een schitterend feest te worden! Heeft u zich nog niet aangemeld? Dat kan uiteraard nog steeds, lees meer via onderstaande button.

 
Prinsjesdag
Prinsjesdag

Wilt u nog 5 jaar lang profiteren van een lage fiscale bijtelling van slechts 15%? Dat kan met de Volvo V60 Twin Engine, als Lease Edition voor slechts € 46.995.- Zeer compleet én nog dit jaar leverbaar! 
voordelig

Private Lease
 
Fall in love op Volvo Private Lease, het Zweedse antwoord op de Hollandse herfst. U rijdt een complete Volvo V40 Nordic nu al vanaf € 369,- per maand! 

  
op tijd zijn

Winterwielenwissel

Met het mooie weer van de afgelopen weken zou u het bijna vergeten, maar de R zit weer in de maand. Maak tijdig een afspraak voor de wielenwissel zodat wij optimaal aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

  
introductie
XC60 Polar en Polar+ 
 
Volvo introduceert de Polar en Polar+ uitvoeringen van de XC60. Deze versies combineren een zeer rijke uitrusting met een nog scherpere prijsstelling en zijn leverbaar vanaf € 49.995.-

proefrijden

Proefrit V90

De Volvo XC90 is uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2017, een prachtig compliment. We zijn nieuwsgierig naar wat de V90 gaat doen! Alvast een proefrit plannen? Dat kan, neem contact op met onze verkoopadviseurs voor een afspraak!

  
zakenauto 2017

Hooftman Autobedrijf BV Coenecoop 59 Waddinxveen
Hooftman Schoonhoven BV Bergambachterstraat 5 Schoonhoven
Hooftman Woerden BV Botnische Golf 15 Woerden
Hooftman Alphen a/d Rijn BV Willem de Zwijgerlaan 39 Alphen aan den Rijn

www.hooftman.nl info@hooftman.nl

U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.