Onderwerp: ❄ Nieuws van Team Hooftman

Reviews Volvo XC40, Sinterklaas op bezoek, navigatie update en meer in deze nieuwsbrief
Zorgeloze mobiliteit
Geachte relatie,

Dit is alweer de laatste e-mailnieuwsbrief van 2017. Wij willen dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om u zeer prettige feestdagen te wensen en u te bedanken voor het contact afgelopen jaar! Bent u ook zo benieuwd wat 2018 op Volvo- én Hooftman-gebied gaat brengen? Blijf ons dan volgen, ook via de diverse Social Media!

Een nieuwe e-mailnieuwsbrief, wij wensen u veel leesplezier! 

Namens ons team,
Ivor en Martine Hooftman
de eerste reviews zijn binnen
Eerste reviews Volvo XC40

In de mooie omgeving van Barcelona heeft een delegatie van de Nederlandse auto pers kennis gemaakt met de nieuwe Volvo XC40.  

De zak van Sinterklaas

Bezoek Sinterklaas

Een zak vol cadeaus in een hoek… Gelukkig kwam de Sint met zijn Pieten, op uitnodiging van onze Personeels Vereniging, bij ons langs voor de kinderen van onze medewerkers en wist het grote boek voor wie de cadeaus waren. 
dat is samenwerken
Ontwikkeling autonoom rijden

Volvo Cars betrekt Zweedse gezinnen bij de ontwikkeling van autonoom rijdende auto’s. Zij testen de auto’s in de praktijk op de openbare weg in Gotenburg en doen verslag van hun ervaringen aan de ingenieurs. De eerste twee gezinnen – de Hain’s en de Simonovski’s - hebben ieder een Volvo XC90 ontvangen waarmee ze het Drive Me-project ondersteunen.

Kom niet voor verrassingen te staan
Aanbod gebruikte winterwielen

Door inruilen hebben we diverse zeer scherp geprijsde sets winterwielen in onze vestigingen beschikbaar. Informeer daarom nu bij onze service adviseurs naar de mogelijkheden voor uw Volvo!   


Winst
Cyan Racing wereldkampioen

Mooie resultaten voor Volvo bij het WTCC, World Touring Car Championship; Ted Björk is met de Volvo S60 van Cyan Racing wereldkampioen geworden! En mede door de mooie vijfde klassering voor Nicky Catsburg werd ook de constructeurstitel veilig gesteld!

Raak de weg niet kwijt
Navigatie update

Voor een aantal modellen met Sensus navigatie is er voor slechts € 49,- een update vrijgegeven die het systeem ook voorziet van uitgebreidere verkeersinformatie via Real Time Traffic Information (RTTI). Onze service adviseurs kunnen u vertellen of deze uitbreiding ook voor uw Volvo beschikbaar is.  


Wij zijn op zoek

Vacature Woerden

Door de snelle ontwikkeling van ons bedrijf zoeken we voor onze Woerdense vestiging een (leerling) Autotechnicus. Helpt u ons mee hét talent te vinden? Hooftman Autobedrijf BV Coenecoop 59 Waddinxveen
Hooftman Schoonhoven BV Bergambachterstraat 5 Schoonhoven
Hooftman Woerden BV Botnische Golf 15 Woerden
Hooftman Alphen a/d Rijn BV Willem de Zwijgerlaan 39 Alphen aan den Rijn

www.hooftman.nl info@hooftman.nl

Bekijk de e-mail online 
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.