Onderwerp: Nieuwsupdate van Marco en Marga ten Have

Gratis accucontrole bij uw bandenwissel |  Toename auto-inbraken | Olie verversen | Check uw verlichting
Volg ons op:
Facbook
Winterbandenwissel
Winterbanden, op tijd wisselen is wel zo slim
De herfst is in volle gang. De herfstvakantie is voorbij, er is veel blad op de weg, regen én er is kans op vorst. Als u uw winterbanden nog niet heeft laten monteren, maak dan snel een afspraak.

Bij een temperatuur van 7 graden Celsius of lager zijn winterbanden veiliger dan zomerbanden.


Nu bij een bandenwissel een gratis Accucontrole!
We zijn trots
Het jubileum van Bas
Zondag 4 november vierden we Bas’ jubileum; 12,5 jaar + 3 maanden Automonteur niveau 4 bij Autobedrijf ten Have. Plus 3 maanden, omdat er eerder nog geen gelegenheid was om dit te vieren, neemt niet weg dat wij wel heel trots op Bas zijn en hem wilden bedanken voor al zijn inzet, enthousiasme, kennis en kunnen.

We zijn gaan buggy rijden bij de Laarbrug in Ommen. Het was prachtig weer en het zand van de meeste zandwegen in de omgeving is door ons rul gereden. Een paar foto’s en een filmpje daarvan vindt u op onze facebook pagina. De middag hebben we afgesloten met een heerlijk etentje.

We hopen dat Bas nog jaren lang onze collega blijft; op naar de 25 jaar.

Aantal auto-inbraken stijgt
Zeker met de donkere dagen in het vooruitzicht stijgt het aantal auto-inbraken. Zorg daarom altijd dat uw auto leeg is! Of leeg lijkt. Spullen die aantrekkelijk zijn voor auto-inbrekers zijn o.a. mobiele telefoons, audio- en computerapparatuur, autopapieren en jassen/tassen met inhoud.

Is uw auto opengebroken? Doe dan altijd aangifte. Hierdoor krijgt de politie steeds meer informatie over deze vorm van criminaliteit en kan de politie beter actie ondernemen. Aangifte kunt u doen op het politiebureau, maar ook op de website van de politie.

Verversing olie
Vraag van een klant: Waarom olie verversen?
De kwaliteit van olie neemt af als deze lange tijd in de motor zit. Om uw auto in goede staat te houden, is het essentieel om de olie op tijd te verversen. De vloeistof neemt namelijk deeltjes op van inwendige en uitwendige vervuiling, waardoor het oliefilter verzadigd raakt van alle verontreinigingen.

Bij een onderhoudsbeurt verversen wij altijd de olie en vervangen wij het filter. Wilt u de olie laten controleren, rij dan even langs. Wilt u het laten vervangen, maak dan een afspraak.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Winterbanden in het buitenland
Hoe zat het ook alweer?
Heeft u ook alweer zo'n zin in de wintersport? Maar hoe zat het ook alweer? Zijn winterbanden nu wel of niet verplicht op uw vakantiebestemming? Bovag heeft een handig overzicht met alle wintersportgebieden van Europa, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen.
Check uw verlichting
Loop eens een rondje om de auto
De wintertijd is weer ingegaan. Tijdens de ochtend- en avondspits rijden we de komende periode weer vaak in het donker. Goede verlichting is dan van groot belang! Zet daarom alle verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Denk ook aan het mistachterlicht en de knipperlichten.

Een lampje laten vervangen, is goedkoper dan € 140,- boete. Rij gewoon even bij ons langs, we doen het direct voor u. 
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.