Onderwerp: Nieuwsupdate van Marco en Marga ten Have

Rijdt u al duurzaam? |  informatiesticker | Weer open | Spambox
Volg ons op:
Facbook
Duurzaamheid auto
Duurzaam autorijden
Milieubewust rijden noemen we ook vaak ‘het nieuwe rijden’. Door op de juiste manier te rijden, zorgt u voor minder CO2 uitstoot. Behalve dat het goed is voor het milieu, kunt u er ook nog eens flink geld mee besparen. Een paar tips voor duurzaam autorijden:
  • Zorg voor de juiste bandenspanning.
  • Schakel op het juiste moment.
  • Laat op tijd onderhoud uitvoeren.
  • Rijd minder korte stukjes.
De Transportweg is open.
Goed nieuws en eindelijk, wij zijn er heel blij mee. Vanuit Raalte gaat u bij de eerste afslag van Lemelerveld links af ’t Febriek op en bent u zo bij ons.

Alleen 27-28 oktober zal de N348 tussen Lemelerveld en Raalte nog een paar dagen dicht zitten, maar daarna zijn alle wegafsluitingen hopelijk voor lange tijd verleden tijd.

Winterbandenwissel
Wanneer de winterbanden eronder?
In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!
De facturen komen in de spambox
We krijgen de laatste maanden steeds vaker te horen dat onze facturen in de spambox verdwijnen terwijl de nieuwsbrief wel gewoon wordt ontvangen. De oplossing daarvoor is dat u als u de factuur in de spam heeft gevonden met de muis op de mail gaat staan en klikt met de rechter muisknop. Dan kiest u vervolgens voor “Deze afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders”. Een volgende factuur of APK herinnering zal dan niet meer in de spam terecht komen.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Brandstoffen extra informatiesticker
Brandstoffen aan de pomp krijgen extra EU-informatiesticker
Tankstations in de hele EU krijgen vanaf 12 oktober 2018 extra etiketten om tanken in het buitenland makkelijker te maken. Euro 95 en Euro 98 zijn voortaan bijvoorbeeld ook te vinden onder de naam E5. De wit-zwarte labels zijn in de hele Europese Unie hetzelfde en moeten een einde maken aan verwarring bij het tanken over de grens. De nieuwe stickers dienen dus als extra informatieservice, niet als vervanging voor de bestaande namen. De overheid heeft een informatiesite om de veranderingen uit te leggen.

De winnaar van de BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf is bekend
De winnaar van de BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 verkiezing is Autobedrijf Haarhuis uit Geesteren (Ov). www.automotive-werkplaats.nl/nieuws/laatste-nieuws/ondernemen/19821-auto-haarhuis-wint-verkiezing-bovag-autobedrijf-van-het-jaar . Begin juni kregen wij het heugelijke nieuws dat wij 1 van de 10 halve finalisten behoorden.

Een hele eer als je bedenkt dat er 3300 BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zijn. Autobedrijf Haarhuis is dus de winnaar en mag nu het voorbeeld bedrijf zijn voor alle ander autobedrijven, wij gaan er zeker nog kijken, maar maakt u geen zorgen of verwacht niet van ons dat we uitgroeien naar een bedrijf met meer dan 20 werknemers, dat past niet bij ons.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.