Onderwerp: Nieuwsupdate van Marco en Marga ten Have

Presteren uw banden optimaal? | Kom langs voor de gratis aircocheck
Volg ons op:
Facbook
Heeft u een band met uw band(en)?
Een autoband heeft een aantal dingen nodig om optimaal te kunnen presteren. Zo zijn de volgende punten van belang:

1. De juiste bandenspanning
2. Minimale profieldiepte
3. De leeftijd van de band
4. De juiste uitlijning

Wist u dat we binnen een paar minuten al weten of de banden optimaal presteren? Kom langs en we laten het u zien.

Parkeersensoren
Parkeersensoren op nr. 1 van rijhulpmiddelen
Onlangs heeft Allsecur een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat de parkeersensoren het populairste hulpmiddel zijn in de auto. Naast het gemak bij het inparkeren, kan het ook kosten schelen. Per ongeluk net dat ene paaltje raken, kost namelijk al snel een paar honderd euro. Heeft u nog geen sensoren, neem dan even contact met ons op.
Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Auto kopen maar niet de financiële middelen?
Het kan gebeuren dat u de financiële middelen niet heeft om een auto aan te schaffen, maar ook niet zonder auto kunt. Dan kunnen wij, als u dat op prijs stelt DTC bellen (www.dtc.nu). Vele klanten hebben we daarmee al geholpen, en de ervaringen zijn goed. We geven alleen uw naam, telefoonnummer of mailadres door en de prijs van de betreffende auto, vervolgens neemt DTC met u contact op en vraagt u bijvoorbeeld om uw loonstrook. Wij hebben geen inzage in wat u met DTC regelt, en dat willen we graag zo houden, maar bedenk u wel; geld lenen kost geld.

ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Gratis aircocheck
Het is best warm geweest
Diverse belangrijke onderdelen in uw auto hebben deze zomer extra hard gewerkt. Dat doen ze graag, want daar zijn ze voor gemaakt, maar ze slijten er wel extra hard door. Denk bijvoorbeeld aan de airco. Laat daarom, ter controle, een gratis check doen.

Blijkt uit de check dat uw airco onderhoud nodig heeft, dan kunt u kiezen tussen twee behandelingen:
  • een aircoreiniging, waarbij de verdamper wordt schoongemaakt, zodat u geen vieze luchtjes ruikt;
  • een airco-servicebeurt, waarbij een diagnose wordt gesteld en het systeem opnieuw met koelmiddel gevuld wordt. Hierbij vindt een lek- en druktest plaats.
Laat voor een goede werking van de airco minimaal elke 3 jaar een servicebeurt uitvoeren.
Winterbandenwissel
Laat op tijd uw winterbanden monteren
Deze extreme zomer had bijna niemand verwacht, dagen van meer dan 30 graden! Maar aan deze hoge temperaturen is weer een einde gekomen: de winter staat weer voor de deur.Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan alvast een afspraak in voor de winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7 graden zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.