Onderwerp: Nieuwsupdate van Marco en Marga ten Have

Waarom trilt het stuur tijdens het remmen? | Wat is CO2?
Volg ons op:
Facbook
Onze visie
Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar verkiezing.
De nominatie in de halve finale van de Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 heeft ons tot nu toe heel veel mooie reacties en ook al extra klandizie opgeleverd. Het cijfer dat u ons gaf via Klantenvertellen is zelfs van een 8,9 naar een 9 gegaan, dus het poster bij onze balie, zie de afbeelding hierboven met de 8,9 klopt niet meer. Dank u wel voor de mooie cijfers die u gaf.
Uit de 10 halve finalisten zijn ondertussen de 3 finalisten zijn gekozen.


Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Wat te doen bij een zwaailicht
Quiz: wat doet u bij een sirene of zwaailicht?
Mag je nou wel of niet door rood rijden als je een ambulance met zwaailichten in je binnenspiegel ziet? Veel Nederlanders weten niet precies hoe ze moeten reageren op sirenes of zwaailichten van hulpdiensten. Doe de quiz en check hoe goed u de regels kent.
Dode hoek vrachtwagen
Voor als de scholen binnenkort beginnen
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.


ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Stuur trilt tijdens het remmen
Vraag van een klant: Waarom trilt het stuur tijdens het remmen?
Wanneer het stuur alleen trilt als u tijdens het rijden afremt dan is dit in de meeste gevallen te herleiden naar een te grote slingering van de remschijven op de vooras. In de volksmond een "kromme schijf".

Trilt uw stuur tijdens het afremmen? Rij dan even langs voor controle van het remsysteem. U kunt hier een afspraak voor maken of even bellen.

Wat is CO2?
Klimaatakkoord, minder CO2 uitstoot. Maar wat is CO2?
De C is de Latijnse afkorting van carboneum, de O van oxygenium. Carboneum betekent koolstof, oxygenium zuurstof. CO2 betekent: kooldioxide (ook wel koolzuur genoemd). De aanwezigheid van kooldioxide in de uitlaatgassen wijst op de volledige verbranding van het brandstofluchtmengsel.

Ook de mens stoot tijdens het uitademen kooldioxide uit. Daaruit blijkt dat dit in principe niet schadelijk voor de gezondheid is. Maar CO2 draagt ook bij tot het zogenaamde broeikaseffect. Bij auto's hangt de hoeveelheid uitgestoten kooldioxide voornamelijk af van het brandstofverbruik.

Zorg voor een lager brandstofverbruik, juist onderhoud en beperk korte ritjes.


Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.