Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Bent u zichtbaar voor anderen? | De bandenwissel komt er weer aan | Verhoogde kans op auto-inbraak
Bent u zichtbaar voor anderen?
De donkere dagen komen er weer aan. Dat betekent meer regen en minder zicht. Zorg ervoor dat u ook zichtbaar bent voor anderen! Zet het contact en de verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Branden alle lampen?

Check in het geval van dagrijverlichting en de bekende ledverlichting of óók de lampen achter branden. In een groot aantal gevallen is dit niet het geval en branden alleen de lampen voor. U moet dan zelf de verlichting omzetten naar normale verlichting, zodat u ook achter zichtbaar bent.

Wij controleren het graag voor u. U kunt hier zo voor langsrijden.

Winterbanden, echt de veiligste keuze. 
Bij lagere temperaturen (7 graden en lager) zijn winterbanden écht de veiligste keuze. De auto heeft aanzienlijk meer grip en een kortere remweg. Niet alleen met sneeuw of bevriezing, maar ook op een nat wegdek.
 • Meer grip en een kortere remweg.
 • Minder kans op aquaplaning.
 • Uw banden blijven flexibel tijdens lage temperaturen.
 • Speciaal profiel en rubbersamenstelling voor lage temperaturen.
 • Winterbanden zijn in veel landen verplicht bij lage temperaturen.
Plan nu een afspraak voor de bandenwissel, zo bent u de drukte in onze werkplaats voor. Het kan zijn dat uw wielen voorzien zijn van slotbouten. Denk er in dit geval aan om de speciale sleutel hiervoor mee te nemen.
Het is bekend!
De grote winnaar dit jaar is Carprof Valentijn uit Zaltbommel, dit werd bekend gemaakt tijdens het Bovag jaarcongres en Marco en ik (Marga) waren erbij. In juli werden de beste 3 bedrijven uit de 10 finalisten al bekend gemaakt. 
20% meer kans op auto-inbraak
Tijdens de donkere dagen meer kan op inbraken, enkele tips om het risico te verkleinen:
 • Doe uw auto altijd op slot.
 • Laat geen kostbaarheden achter.
 • Laat geen werkdocumenten achter.
 • Parkeer op een veilige en zichtbare plek.
 • Bij lang parkeren: kies een woonwijk.
 • Ga niet op een 'algemene' parkeerplaats staan.
Mocht het toch gebeuren, dan staan wij voor u klaar om uw auto snel en vakkundig te repareren.
Contact via WhatsApp
Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. Dit kan gewoon via ons normale telefoonnummer: 0572-372200.


Per 1 oktober tankt u anders
Veel van de 6,8 miljoen Nederlandse automobilisten met een benzineauto weten dit niet: per 1 oktober stroomt uit minstens de helft van de vulpistolen die nu euro95 of een premium brandstof geven, E10. Het verschil tussen euro95 en E10: waar euro95 (E5) maximaal 5 procent duurzame bio-ethanol bevat, wordt bij E10 het dubbele bijgemengd. Meer bio-ethanol leidt tot minder CO2-uitstoot.

Vrijwel iedere auto kan euro95 verdragen, maar niet iedere auto kan op E10 rijden. In het ergste geval moet uw tank leeg worden gepompt, daarom is het verstandig om eerst de E10 check te doen.

Mistlampen: wanneer mag u ze gebruiken?
Weet u wanneer de mistverlichting aangezet kan worden en wat de regels ook alweer zijn?
 • Als door sneeuwval of mist het zicht minder is dan 50 meter mag het mistachterlicht aan. Dit mag zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Het mistachterlicht mag u niet gebruiken bij zware regenval.
 • Mistlicht aan de voorzijde van de auto mag branden als het zicht door regen, sneeuwval of mist ernstig wordt belemmerd. Er is sprake van ernstig belemmeren als het zicht minder is dan 200 meter.
Denkt u er ook weer aan om deze verlichting uit te zetten? Het is namelijk erg verblindend voor uw tegenliggers als er geen sprake is van een bovenstaande situatie! Is de (mist)verlichting van uw auto defect? Kom dan langs of maak een afspraak. 
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.