Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Steenmarters in Lemelerveld en AutoFirst Mobiliteitsgarantie helpt u op weg bij autopech
Volg ons op:
Facbook
Steenmarters in Lemelerveld
De steenmarter populatie groeit waarschijnlijk in Lemelerveld, want de laatste tijd mogen we veel marterverjagers in auto’s inbouwen. Het apparaatje maakt een hoge pieptoon. Met name de jonge steenmarters bijten in (met visolie gemaakte) kabels van auto’s. Niet alleen bougiekabels maar vorige week hadden we ook al de aircoslang die kapot was, zie de afbeelding. 

Een marterverjager en het inbouwen kost bij ons 27,95 euro en is veelal goedkoper dan de reparatie nadat steenmarters onder de motorkamp van uw auto zijn geweest.

Ook een marterverjager laten installeren neem dan even contact op.
Mobiliteit
Pech onderweg, liever niet!
Wij hebben voor u dé oplossing: AutoFirst Mobiliteitsgarantie, van woonplaatsdekking tot aan uw eindbestemming in heel Europa! 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Wij zijn er op de momenten dat u ons nodig heeft. Vertrouwd en voordelig!
Dakkoffer
Bagagebox en spanbanden gaan niet samen
Een bagagebox moet zijn spanning kwijt kunnen. Wanneer er een spanband omzit kan de bagagebox scheuren. De constructie van een bagagebox is dusdanig getest dat spanbanden absoluut niet nodig zijn en zelfs worden afgeraden.

Ook via WhatsApp bereikbaar!
Contact via WhatsApp
Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. Dit kan gewoon via ons normale telefoonnummer: 0572-372200.

Hoofdsteun
Voorkom een whiplash, gebruik de hoofdsteun op de juiste manier!
Veel automobilisten hebben hun hoofdsteun niet goed afgesteld. Hierdoor is de kans op nekletsel of een whiplash bij een achteraanrijding behoorlijk groot. Om dit te voorkomen is het belangrijk de hoofdsteun hoog genoeg én dicht bij het hoofd af te stellen. Het risico op een whiplash bij een aanrijding wordt zo significant kleiner.

De bovenkant van de hoofdsteun moet ongeveer gelijk staan met de bovenzijde van uw hoofd. De ondergrens is net boven oorhoogte. De afstand tussen hoofd en hoofdsteun moet zo klein mogelijk zijn, in ieder geval minder dan 10 cm, maar bij voorkeur minder dan 4 cm.

U kunt altijd bij ons langsrijden dan kijken we voor de zekerheid even met u mee. 
Lagezon
Laagstaande zon in de herfst
Heerlijk dat herfstzonnetje! Maar let op: de zon kan je ook verblinden in de auto, omdat hij nu zo laag staat. Het rijden is niet alleen vermoeiend, maar een laagstaande zon is ook nog eens levensgevaarlijk. Een paar tips:
  • Zet een zonnebril op, het liefst één met gepolariseerde glazen.
  • Houd de ruiten schoon, vuil en krasjes maken het zicht alleen maar slechter.
  • Zet de dimlichten aan. Verlichting maakt je beter zichtbaar, ook bij laagstaande zon.
  • Rij met aangepaste snelheid, zeker in de buurt van kruisingen en op andere onoverzichtelijke plekken.
Tolenbrandstof
Tol en brandstof aftrekbaar
Wie een auto van de zaak heeft, maar de tankpas niet mag gebruiken in het buitenland, kan toch voordelig rijden in Europa. Wie tijdens zijn of haar vakantie zelf de brandstof en tolwegen moet betalen, kan dit deels verrekenen met de bijtelling. Zo wordt met de auto naar Frankrijk of Italië rijden een stuk voordeliger.
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.