Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Koel de zomer in | Top 3 afkeurpunten APK | Zorgeloos op vakantie.
Volg ons op:
Facbook
airco controle
Koel de zomer in met de aircocheck
Om te zorgen dat u straks koel onderweg bent, is jaarlijks onderhoud aan de airco van uw auto noodzakelijk. Jaarlijks verdwijnt namelijk 10% van het essentiële koudemiddel. Als het vloeistofpeil te laag is, nemen ook schimmelvorming en vieze luchtjes toe. Wij testen uw airco gratis en controleren de werking.
Top 3
Top 3 afkeurpunten tijdens de APK
De APK is een momentopname: Hoe staat uw auto ervoor op het moment dat deze wordt aangeboden voor de Algemene Periodieke Keuring? Auto’s worden gecheckt op tal van punten. Een Top 3 van punten waarop auto’s veelal afgekeurd worden:
  1. Onvoldoende profiel op de banden. Let op: het wettelijk minimum is 1,6 mm gemeten over 75% van het oppervlak. Voor uw veiligheid adviseren wij om zomerbanden te vervangen zodra er minder dan 2 mm profieldiepte over is.
  2. Stofhoes van de aandrijfas dicht niet af. Wanneer er vuil en water in kan komen, slijten de draaiende delen snel en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden.
  3. De slechte werking/toestand van verplicht licht en/of retroreflector. Wanneer er lampjes kapot zijn of een retroreflector niet naar behoren functioneert, wordt uw auto afgekeurd.
Is uw auto toe aan de APK, maak dan online een afspraak.

Ook via WhatsApp bereikbaar!
Contact via WhatsApp
Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. Dit kan gewoon via ons normale telefoonnummer: 0572-372200.

doe het niet!
Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
Zet u uw handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl u achter het stuur zit! U staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand de ruit in en pakt uw tas van de passagiersstoel. Zet uw handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. U voorkomt hiermee een hoop ellende.

Heeft u ruitschade? Neem dan even contact met ons op.

Wat is het eigenlijk?
Een extra liter olie, maar welke dan?
Wellicht heeft u het wel eens gehoord: ‘Neemt u ook een extra liter olie mee voor onderweg?’ En dan sta je bij het tankstation voor het schap met de verschillende soorten olie. Welke moet je dan meenemen: 15W40, 5W30 of 10W50? Allerlei benamingen die onbekend zijn. Neem even contact met ons op dan weet u direct welke olie voor uw auto geschikt is. En vaak is de olie ook nog eens goedkoper bij ons.

niet vergeten!
Op vakantie met de auto
De vakanties komen er weer aan, de grote uittocht staat voor de deur. Om zorgeloos met de auto op pad te kunnen gaan, hebben we een checklist voor u gemaakt met punten die nog wel eens vergeten worden.
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.