Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Stel onderhoud niet uit | Opleiding monteurs | Rij niet door op winterbanden.
Volg ons op:
Facbook
5 redenen
5 redenen om onderhoud niet uit te stellen
Schuift u het onderhoud van uw auto wel eens op de lange baan? Omdat u wilt besparen, uit tijdgebrek of gewoon omdat u het vergeten bent? Dat is géén goed idee: regelmatig onderhoud is een absolute must. Daarom deze 5 redenen om het onderhoud van uw auto niet langer uit te stellen:
  1. Voorkom autopech, niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat op een onverwachts moment.
  2. Rij veiliger, een regelmatige check van de vitale auto-onderdelen - lichten, remmen, schokdempers, ruitenwissers, banden - zorgt ervoor dat u veiliger onderweg bent.
  3. Verbruik minder, een motor die perfect onderhouden wordt, verbruikt minder en presteert beter.
  4. Beter rijcomfort, bij een onderhoudsbeurt wordt uw motorolie ververst en bepaalde filters en bougies worden vervangen.
  5. U bent goedkoper uit aan het einde van de rit, minder onnodige slijtage van onderdelen.
Heeft u vragen of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen, neem dan contact op. Of maak direct een werkplaatsafspraak.
niesen
Voorkom niesaanvallen door hooikoorts in de auto
Als je tijdens het rijden niest dan rijd je ongeveer 14 meter met gesloten ogen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Om het niesen te verminderen, is het zeker aan te raden om de filters van het airconditioning- of ventilatiesysteem regelmatig te vervangen. Ook het sluiten van de ramen en het instellen van de recirculatiestand bij de airconditioning helpt. Als laatste is het verstandig het interieur van de auto regelmatig te reinigen om de allergenen te verwijderen én tijdens het rijden een zonnebril te dragen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een check van uw ventilatiesysteem.


Ook via WhatsApp bereikbaar!
Contact via WhatsApp
Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. Dit kan gewoon via ons normale telefoonnummer: 0572-372200.

zomerbanden
Rij niet door op winterbanden
Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en tot 15% meer brandstof verbruiken. Daarnaast zijn de remprestaties van winterbanden zo'n 30% minder dan die van zomerbanden bij een hogere buitentemperatuur.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Plan dan nu een afspraak in.

opleiding
Opleidingen voor onze monteurs om uw auto te kunnen onderhouden
De autobranche is constant in ontwikkeling. Nieuwe concepten en technieken volgen elkaar in rap tempo op. Van Park Assist tot elektrische aandrijvingen en zelfrijdende auto’s. Daarom gaan onze monteurs elk jaar diverse dagen “terug” naar school om bij te blijven in de laatste technieken. Ook zien we dat monteurs zich gaan specialiseren, omdat het te complex wordt om álles te kunnen doen. Daarnaast bespaart het u kosten doordat we minder tijd kwijt zijn aan onnodig zoeken.
Milieusticker
Het blijft een dingetje: milieustickers waar wel en waar niet?
Gaat u op vakantie naar het buitenland en wilt u onderweg een grote stad aandoen, vergeet dan niet om een milieusticker te kopen. Zo is bijvoorbeeld een milieusticker voor gemotoriseerde voertuigen verplicht in sommige steden in Frankrijk en Duitsland. Zonder deze sticker mag u de stad niet meer in en kunt u een boete verwachten. In diverse andere landen heeft u een snelwegvignet nodig. Dit staat veelal langs de snelweg aangegeven en het vignet kunt u ter plekke kopen.
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.