Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Controlepunten APK | Afspraak binnen 2 minuten.
Volg ons op:
Facbook
Apk controle
Vraag van een klant: Wat controleren jullie allemaal bij de APK?
De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Tijdens de APK beoordeelt de keurmeester uw auto op:
  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitstoot van uitlaatgassen.
  • Registratie: kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.
Is uw auto toe aan de APK? Maak dan eenvoudig online uw APK afspraak. 
Afspraak2min
Afspraak maken binnen 2 minuten
Binnenkort starten wij weer met de wissel van winterbanden naar de zomerbanden. Plan nu uw afspraak online, makkelijk en snel. Onze tip: Rijd niet door op winterbanden! Uw remweg wordt langer, de brandstofkosten stijgen en de slijtage van de banden is hoger.
Ook via WhatsApp bereikbaar!
Contact via WhatsApp
Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. Dit kan gewoon via ons normale telefoonnummer: 0572-372200.

Handig!
Heeft u Apple CarPlay?
CarPlay is het slimme besturingssysteem van Apple waarbij de dingen die u tijdens de autorit met uw iPhone wilt doen op het ingebouwde beeldscherm van de auto worden weergegeven. Sinds kort werkt ook Flitsmeister via Apple CarPlay. Hierdoor hebben iOS-gebruikers niet alleen de mogelijkheid om via de iPhone te worden voorzien van verkeersinformatie, maar ook via het scherm in de auto. Gebruikers kunnen via het scherm navigeren en krijgen daarnaast alle gebruikelijke waarschuwingen, zoals flitsers, files en naderende ambulances.

Update de App op uw telefoon en Flitsmeister verschijnt op het display. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder op weg. 


Lampje
Lampje vervangen?
Is een van de voorlampen kapot, vervang dan altijd beide lampen. De kans is groot dat binnen afzienbare tijd ook de andere lamp kapot gaat. Het aantal branduren van beide lampen is namelijk nagenoeg gelijk. U voorkomt hiermee dubbel werk en een bekeuring mocht u worden aangehouden.

Tegenwoordig is het best lastig geworden om zelf het lampje te vervangen. Rij daarom even langs dan kunnen wij dat voor u doen.


Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.