Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Mobiliteitsgarantie | Ieder jaar onderhoud | Gezoch: automonteur
Volg ons op:
Facbook
BuurtAF
Vraag van een klant: wie moet ik bellen?
Onlangs kregen we de vraag van een klant die met pech langs de weg stond hier in de buurt: “Wie moet ik bellen? Is dat de alarmcentrale of moet ik u opbellen?” Wanneer u in de buurt staat en het is tijdens kantooruren, bel ons dan. Wij kunnen u direct helpen. Is het buiten kantooruren, bel dan de alarmcentrale.
APK
APK is niet elk jaar, onderhoud wel
Een auto moet voor het eerst gekeurd worden als deze vier jaar oud is, daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens om het jaar. Dit schema wordt 4-2-2-1 genoemd en is geldig voor personenauto's met een benzine- of elektromotor. Als de personenauto voorzien is van een diesel-, gas- of andere motor dan is het 3-1-1 schema van toepassing. Dus de eerste keer na drie jaar, vervolgens om het jaar.

Het is niet zo dat u het onderhoud ook op basis van dit schema kunt aanhouden. Onderhoud is elk jaar. Uw auto moet immers door weer en wind zijn werk doen
.
Vacature
Gezocht: automonteur
Ben jij iemand met passie voor de autotechniek? Sleutel jij het liefst de hele dag en vind jij het leuk om te werken met moderne apparatuur? Kun jij goed communiceren met klanten? Dan zoeken wij jou!
Trillen
Trillen van het stuur tijdens het remmen
Trilt het stuur van uw auto tijdens het rijden? Dit kan diverse oorzaken hebben. Trilt het stuur tijdens het remmen? Hiervoor is meestal maar één oorzaak aan te wijzen, namelijk kromme remschijven. Remschijven kunnen krom raken, gewoon door slijtage, waardoor trillen tijdens het remmen zich pas voor gaat doen als de remschijven toch al aan vervanging toe waren.

Heeft u last van trilling in het stuur? Neem contact met ons op of plan direct een werkplaatsafspraak. 
Verzekering
Goedkoper wil niet altijd zeggen beter
De polisvoorwaarden van autoverzekeringen kunnen flink van elkaar verschillen. Het is goed om in de polisvoorwaarden te letten op de hoogte van uw no-claimkorting en de invloed van schade, diefstal of vandalisme hierop. En hoe hoog is de no-claimkorting na een jaar schadevrij rijden? Verder is het belangrijk om na te gaan of u een eigen risico heeft en of er een nieuwwaarderegeling geldt. Dit laatste is van belang als uw auto geheel nieuw is en u de eerste eigenaar bent.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.