Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Beslagen ramen | Vooruitblik 2019 | Let op uw accu
Volg ons op:
Facbook
beslagen
Beperkt zicht door beslagen ramen
U heeft ze misschien wel eens gezien: auto’s waarvan alle ramen zijn beslagen. Om dit te voorkomen maakt u de autoruiten aan de binnenkant schoon en vetvrij, zodat deze niet snel beslaan. Zet de airco aan om ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid afneemt en de ramen snel ontwasemen. Berg daarnaast natte jassen op in de kofferruimte, voordat u in de auto stapt.

sproeier
Ruitensproeier is wettelijk verplicht
Wist u dat een automobilist in Nederland een bekeuring kan krijgen als de ruitenwisserinstallatie niet goed functioneert? Dit betekent daarom goede ruitenwissers én vloeistof in het reservoir! Zorg dus dat u ruitensproeiervloeistof bij u hebt om direct bij te kunnen vullen.

Natuurlijk is dit niet alleen belangrijk vanwege de wettelijke verplichting. Als het reservoir leeg is en u krijgt vuiligheid op uw ruit - zeker in de winter bij strooizout - dan kunt u soms niets meer zien. Een dichte ruit door sneeuw of vuil kan zeker een reden voor een boete zijn. Rij veilig, houd goed zicht!

blik2019
Vooruitblik 2019
Ook in 2019 staan wij weer voor u klaar. Vol energie en met tips, nieuws en aanbiedingen. We hebben een korte vooruitblik gemaakt van de onderwerpen die u in 2019 kunt verwachten:

- Bandenwissel in april en oktober.
- Waarom APK?
- Diverse vragen van klanten. (Heeft u een vraag, laat het ons weten!)
- Aanbiedingen en acties.
- Feiten en tips rondom de vakanties.

Zijn er onderwerpen die u graag in onze nieuwsbrief terugziet, laat het ons weten!

top5accu
Accu op 1 in landelijke pech Top-5
Juist in de winter zijn de conditie en stroomcapaciteit van de accu extra belangrijk. Het starten van een ijskoude motor vraagt namelijk extra kracht, terwijl de capaciteit van een accu door de kou juist afneemt. Daarom verdient de accu voor de winter altijd wat extra aandacht.

Twijfelt u aan de conditie van de accu, rij dan even langs. We controleren het graag voor u.


gladderuit
Een gladde ruit is een veilige ruit
Uw voorruit doet veel meer dan u denkt. De voorruit is een heel belangrijk onderdeel van de stevigheid van uw auto, terwijl de ruit ook de airbag helpt om uw leven te redden bij een zware aanrijding. Maar uw voorruit vangt ook regen, hagel én opspattende steentjes voor u op, zodat u droog en veilig uw weg kunt vervolgen.

Heeft u een ster, pit of scheur in uw ruit? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een goede reparatie of vervanging van de ruit.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.