Onderwerp: Nieuws van Marco en Marga ten Have

Nog een paar tips aan het einde van het jaar
Volg ons op:
Facbook
Aan het einde van het jaar willen wij u bedanken voor het plezierige contact en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar! Wij wensen u fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling!

Namens alle medewerkers van Autofirst ten Have


Openingstijden rond de feestdagen
Mogelijk heeft u aan onze online agenda gezien dat we tot volgend jaar (wat klinkt dat leuk) nagenoeg vol zitten in de planning. Heeft uw auto binnenkort een nieuwe APK, winterbanden of onderhoud nodig kijk dan nu al in onze agenda en maak een afspraak. Natuurlijk bent u voor kleine dingen als het vervangen van lampjes altijd zonder afspraak even tussendoor welkom.

Op maandag 24 december en maandag 31 december willen we graag sluiten om 12 uur.
Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.


zitjes
Dit gaat er vaak mis bij gebruik van de autostoel
8 op de 10 kinderen zitten niet veilig in de auto. De helft van de autostoelen is niet goed geïnstalleerd. Ook het vastzetten van kinderen in de autostoel gaat vaak mis. 6 op de 10 kinderen zit te los in de autostoel doordat ouders de gordeltjes van het harnasje niet goed aantrekken. Dit blijkt uit recent onderzoek van de Taskforce Kinderveiligheid, uitgevoerd door VeiligheidNL, onder kinderen van 0 tot en met 8 jaar.

Bekijk de 5 tips om uw (klein-) kind veilig te vervoeren.
We zijn opzoek naar een extra automonteur.
Al lange tijd is het druk in de werkplaats en kan Marco niet voldoende aandacht schenken aan bijvoorbeeld de aan- en verkoop van auto’s. Ook de bouw van de wasboxen is erg vertraagd. We verwachten dat de drukte niet zal afnemen doordat we nu aan de doorgaande weg zitten en doordat we met de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 verkiezing zo goed scoorden. Van beide plukken we nu de vruchten, daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

regel
Kent u de verkeersregels nog?
De kennis van verkeersregels is bij veel Nederlanders zo ver weggezakt dat Veilig Verkeer Nederland (VVN) een uitlegwebsite heeft gemaakt die daar verandering in moet brengen. Slaagt u voor de opfriscursus?
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
glad
Enkele tips voor het rijden bij gladheid
Ongeschonden op je bestemming aankomen, is wat iedereen wil. Daarom hebben we een aantal tips voor wanneer u met sneeuw of gladheid de weg op moet.
  • Houd afstand en kijk ver voor u uit. 
  • Daarnaast is het van belang om niet te hard op te trekken, ook al heeft u winterbanden. De banden moeten wel grip krijgen op de ondergrond. 
  • Ga rustig een bocht in. Ook hier is er een grens voor wat winterbanden aankunnen. 
  • En als laatste, zorg dat u de winterbanden er op tijd onder heeft zitten.
Nog geen winterbanden? Neem dan contact met ons op.

Bouw van wasboxen vordert
Recentelijk is de beton gestort en zijn we weer een stap verder in de bouw van de drie wasboxen. De volgende stap is het aanleggen van de afvoer naar olievetafscheider. Met het realiseren van de wasboxen kunt u 24/7 uw auto bij ons wassen.
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.