Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

voorbereid op pad | Bekijk de e-mail online
Volg ons op:
Facbook
Ik ga op vakantie en ik neem mee…
Leuk spelletje voor in de auto, maar weet u dat de politie in sommige landen dat wel heel serieus neemt?! Als u op vakantie gaat dan is het goed om te weten wat verplicht is.
Win een waardebon van 75 euro
Mail na iedere tankbeurt het stationsnummer en 
ticketnummer dat op uw bon staat naar lemelerveld@aviaxpress.nl 

De winnaars van april en mei zijn bekend en hebben de prijs in ontvangst genomen
Ruitschade herstel
Voor ruitschade herstel kun u bij ons terecht, het maakt niet uit bij welke maatschappij u verzekert bent. We zijn B2B partner van Glass Connect geworden. Dat betekent dat de factuur van de reparatie van een sterretje door ons tot het geheel vervangen van uw voorruit door uw verzekering via Glass Connect vergoed wordt zoals in uw polis voorwaarden staat.
Op ons bedrijf hebben we een Kentekenloket
Nu het aantal postkantoren flink is afgenomen, hebben een aantal autobedrijven, waaronder AutoFirst Ten Have, het overschrijven van kentekens overgenomen. Koopt of verkoopt u dus uw auto, dan kunt u deze nu bij ons op naam laten zetten.

Indien gewenst doen wij dan gelijk de kilometercheck, een aankoopkeuring en APK, wij checken de banden, kunnen een zomer- of wintercontrole uitvoeren en een diagnoserapport maken.

Kortom: uw Kentekenloket is meer dan alleen een loket.

Autolamp kapot?
Koplamp kapot?
Is een van uw autolampen kapot? Rijd dan niet door, maar vervang deze direct. Als u blijft doorrijden met één koplamp of achterlicht kunt u aangezien worden voor een motorrijder wat gevaarlijke situaties kan opleveren. Daarnaast riskeert u een boete van € 140,-! Controleer daarom altijd de verlichting voordat u de weg op gaat.

Is een van uw autolampen kapot? Rijd dan even langs, we kunnen deze direct voor u vervangen. 

Vaderdagtip van Autobedrijf ten Have Lemelerveld

Fietsendrager:
Bosal Opklapbaar Kantelbaar Afsluitbaar 
18 kg

Van € 370,- Nu voor € 330,-
Uw foto kan winnen
Plaats een leuke foto van u en uw auto in onze wasplaats op onze Autobedrijf ten Have facebook pagina. De leukste foto wordt beloont met en washpakket. Deze actie houden we omdat we Mud Mania sponsoren. Mud Mania organiseert op 30 juli autoblubbering aan de Hoenderweg 12 in Lemelerveld. Bekijk de facebookpagina van Mud Mania voor meer informatie.
Plan een gratis vakantiecheck en maak kans op een dakkoffer of een fietsendrager
Wat doet een oliefilter?
Een draaiende motor tast de kwaliteit van motorolie aan door roet, metaaldeeltjes, stof en vocht. Een oliefilter filtert deze vuiligheid uit de olie, zodat de bewegende delen voorzien blijven van een goede smering.

Uw oliefilter raakt echter na enige tijd verzadigd en moet dan vervangen worden. Vooral bij veel korte ritten zal de kwaliteit van motorolie snel achteruit gaan. Maak daarom minimaal eenmaal per jaar een afspraak voor uw onderhoud.
Help, het wielslot zit muurvast!
Wielslot loszagen
Wielsloten worden veel gebruikt om diefstal van dure velgen te voorkomen. Op zich natuurlijk prima, maar sta je langs de weg met een lekke band dan kan het knap lastig zijn wanneer je het wielslot niet loskrijgt. Het is verstandig om de wielsloten niet té vast te zetten wanneer je een wiel wisselt. Het aanhaalmoment dat over het algemeen voor wielmoeren of wielbouten wordt gebruikt is 120NM. Wil je precies weten wat voor jouw velgen het juiste aanhaalmoment is, kijk dan in de handleiding van jouw auto. Controleer na ongeveer 25 kilometer te hebben gereden of de slotbouten nog steeds goed vastzitten en draai ze zo nodig aan, maar niet te strak.

Rijd bij twijfel even langs, dan controleren we het voor je.

Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.