Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Wij zouden het leuk vinden | Bekijk de e-mail online
Volg ons op:
Facbook
Op pad met de auto, camper of caravan
Voorkomen is beter dan genezen
U heeft ze vast wel eens zien staan, net over de grens en dan al met pech op de vluchtstrook. Kom zelf niet voor verrassingen te staan en laat vóór vertrek uw camper of caravan even nalopen. Bij de camper kunt u denken aan het juiste niveau koelvloeistof, juiste hoeveelheid olie, controle van de leeftijd van de banden en controle van diverse filters.

Bij de caravan uiteraard de banden, remmen en gasleidingen. Laat u niet verrassen en kom even langs.

Naast deze check kunnen wij uw camper ook APK keuren, onderhoud uitvoeren en reparatie van schades. We hebben er zelfs een speciale brug voor staan.ot 3.500 kg aan kan.

Maak maandelijks kans op mooie prijzen!
Mail na iedere vertanking het stationsnummer en ticketnummer dat op uw bon staat naar lemelerveld@aviaxpress.nl en maak maandelijks kans op prachtige prijzen.
Fris in de auto is veiliger
Fris in de auto is veiliger
Wordt uw airco niet meer zo koel als voorheen? Een tekort aan koudemiddel kan ertoe leiden dat de compressor beschadigd raakt. De kosten van de reparatie kunnen hierdoor hoog oplopen! U kunt dit simpel voorkomen door jaarlijks een airco-onderhoud te laten uitvoeren.

Ruikt u een muffe geur zodra u de airco aanzet? Na verloop van tijd hechten bacteriën en schimmels zich in het systeem die deze muffe lucht veroorzaken. Niet fris, én niet goed voor uw gezondheid! Maak een afspraak voor airco-onderhoud. 


Binnenkort op vakantie?
Maak kans
Plan een gratis vakantiecheck en maak kans op een dakkoffer of een fiestendrager
Het koelvloeistofniveau
Koelvloeistof hoe zit dat
Het koelvloeistofniveau (koelvloeistofpeil) is het niveau van de koelvloeistof in het expansiereservoir van het gesloten koelsysteem. Voor een goede werking van het koelsysteem is het van belang dat dit niveau zich altijd tussen de - op de wand van het reservoir aangegeven - minimumstreep en de maximumstreep bevindt.

Twijfelt u? Kom dan even langs, het is zo gecontroleerd.
en Have gaat samen met haar klanten voor "Autobedrijf van het jaar 2016-2017"!

Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
Tas op de bijrijdersstoel is geen goed idee!
Zet jij je handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl je achter het stuur zit! Je staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand je ruit in en pakt je tas van de passagiersstoel.

Zet je handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. Je voorkomt hiermee een hoop ellende.

Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.