Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Wij zouden het leuk vinden | Bekijk de e-mail online
Volg ons op:
Facbook
Wanneer u uw stem uitbrengt
Wij zouden het zeer op prijs stellen
Stem en maak kans op een reischeque t.w.v. € 500,- Bent u ook zo tevreden over uw BOVAG-autobedrijf? Omdat ze altijd voor u klaarstaan, net dat beetje extra service verlenen en uw auto tip-top in orde afleveren na een onderhoudsbeurt? Breng vandaag nog uw stem uit en maak kans op een reischeque t.w.v. €500,-.

AutoFirst Ten Have gaat samen met haar klanten voor "Autobedrijf van het jaar 2016-2017"!
Veelgestelde vragen milieusticker Duitsland
Milieusticker Duitsland
Als u met de auto naar Duitsland reist dan zijn er voor diverse gebieden de zogenaamde milieuzones. In Duitsland ook wel de “Umweltzonen” genoemd. Deze zones kunt u echter alleen in als uw auto voorzien is van een milieusticker die voor de bewuste milieuzone is toegestaan.
Maak maandelijks kans op mooie prijzen!
Mail na iedere vertanking het stationsnummer en ticketnummer dat op uw bon staat naar lemelerveld@aviaxpress.nl en maak maandelijks kans op prachtige prijzen.
Let bij kleine kinderen extra op de afstelling van de autogordels
Kleine kinderen en afstelling van autogordels
Stel de gordels achterin de auto zo laag mogelijk af voor kleine kinderen. Dit om te voorkomen dat de gordel tegen de hals van het kind aansnijdt. Bij een aanrijding scheelt dit in schaafwonden of nog erger! Daarnaast is het bij lange reizen een stuk comfortabeler.

Binnenkort op vakantie?
Maak kans
Plan een gratis vakantiecheck en maak kans op een dakkoffer of een fiestendrager
Een gladde ruit is een veilige ruit
Een gladde ruit is een veilige ruit
Uw voorruit doet veel meer dan u denkt. De voorruit is een heel belangrijk onderdeel van de stevigheid van uw auto, terwijl de ruit ook de airbag helpt om uw leven te redden bij een zware aanrijding. Maar uw voorruit vangt ook regen, hagel én opspattende steentjes voor u op, zodat u droog en veilig uw weg kunt vervolgen. Een beschadigde ruit is dus een groot risico, dat u beter zo snel mogelijk kunt laten repareren. Heeft u vragen neem dan even contact met ons op.
Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.