Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Kentekenloket van het jaar | Plan tijdig de APK | Schade door inbranden.
U bent meer dan welkom
Verrast met een mooie bokaal
Trots
en blij
Onlangs werden we verrast met een mooie bokaal. Gert Jan Kole en Hans Elings van Kentekenloket kwamen deze aan ons overhandigen. We mogen ons Kentekenloket van het jaar 2020 van Overijssel noemen.
Wacht niet te lang
APK verlopen?
Officieel mag er niet gereden worden zonder APK. Als u door de politie wordt aangehouden zonder geldige APK, kunt u rekenen op een boete. Want of er wel of geen geldige APK op uw auto zit, valt voor de politie eenvoudig te achterhalen.

Tevens kan uw verzekeringsmaatschappij op z'n minst lastig gaan doen als u een ongeluk veroorzaakt en rijdt zonder APK. Sommige verzekeringsmaatschappijen stellen dat u niet voldoet aan de wettelijke eisen om met de auto aan het verkeer te mogen deelnemen wanneer u te laat bent met de APK en dus ongekeurd rondrijdt.

Voorkom lakschade
Schade door inbranden
Let erop dat u insecten niet te lang op de lak laat zitten. Net als bij vogelpoep bevat het bloed / sap van insecten zuren. Door de brandende zon kunnen insecten schade veroorzaken aan de lak. Verwijder dus altijd zo snel mogelijk de insecten van uw auto.

Maak ook uw voorruit goed schoon. Naast dat een besmeurde voorruit er niet uitziet, is het ook nog eens gevaarlijk. De ruitenwissers en ruitensproeiervloeistof veranderen de voorruit tot een troebel oppervlak wat voor slecht zicht zorgt.

Nieuwe APK meting
Verblind door koplampen?
De APK gaat daar een einde aan maken. Led-verlichting, xenonlampen en andere lichttechnieken in auto's zorgen de laatste jaren steeds vaker voor verblinding van tegenliggers in het verkeer. De koplamptestapparatuur van keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Door de nieuwe eisen mogen de huidige meetapparaten niet meer gebruikt worden.
Voor uw veiligheid
Waarom hebben wij gele nummerborden?
In de landen om ons heen zien we veelal witte nummerborden. Waarom zijn Nederlandse kentekenplaten geel? Vanwege de veiligheid: gele kentekenplaten met zwarte tekens zijn ’s nachts beter leesbaar dan de donkerblauwe met witte tekens die vroeger gangbaar waren. De eerste gele platen konden in 1975 op vrijwillige basis worden aangevraagd. Toen Nederlanders dat massaal bleken te doen, werden per 1 januari 1978 alle auto’s verplicht uitgegeven met gele kentekenplaten. 
Occasion van de maand
121.119 Km
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Audi S4 QUATTRO 410 PK.

Bouwjaar: 2010  Prijs: 
€ 24.250,-

Neem contact op voor een proefrit. We zetten de auto graag voor u klaar!
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.