Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Handige tips, leuke weetjes en interessante feiten.
U bent meer dan welkom
Beste klant,

De wereld is de laatste weken erg veranderd, maar heel langzaamaan begint het gewone leven weer op te starten. Kinderen kunnen weer naar school en mogen weer gaan sporten. Het openbaar vervoer gaat ook weer meer rijden. De NS zet meer treinen in, alleen denkt men na over een nieuwe invulling en meer ruimte per persoon.

In landen om ons heen horen en zien we dat er steeds meer auto's worden gekocht om de individuele vrijheid te behouden en minder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ook wij merken dat mensen een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit. Vele klanten maken gebruik van de services die wij aanbieden, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

Fijn ook dat we u deze maand weer kunnen voorzien van een nieuwsbrief. Dit keer met handige tips, leuke weetjes en interessante feiten rondom de auto.

Wij wensen u veel leesplezier. Pas goed op uzelf en zorg voor elkaar!


Namens AutoFirst Ten Have
Goed voorbereid
De zomercheck
Gaan we wel of niet op vakantie? En als we gaan, waar gaan we dan naartoe? Het buitenland of in eigen land? Niemand die het op dit moment weet. Maar op het moment dat we op pad mogen, is het belangrijk dat uw auto er klaar voor is. Veel auto’s staan al enige tijd stil en een kleine check vooraf is zeer verstandig. Daarom bieden wij u de zomercheck aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor slechts € 9,95 controleren we de meest vitale onderdelen en vloeistoffen van uw auto. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt dan melden we u dat vooraf. 

De juiste bandenspanning
De banden lopen leeg
Door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen zijn we meer aan huis gebonden en blijft de auto langer stilstaan. Het is dan ook belangrijk dat de bandenspanning goed in de gaten gehouden wordt. Wij kunnen deze veilig en makkelijk voor u controleren. Maak even een afspraak en rijd bij ons langs. U kunt in de auto blijven zitten. Een juiste bandenspanning zorgt voor:
  • Meer veiligheid. Zachte banden hebben tot gevolg dat uw auto minder grip heeft op het asfalt. Dit betekent een langere remweg en een hogere slipkans en dus meer kans op schade (of erger).
  • Lager brandstofverbruik. Voldoende lucht in de banden zorgt voor een lager brandstofverbruik.
  • Minder slijtage. Te zachte banden leiden tot verkeerde slijtage, waardoor de banden een kortere levensduur hebben. In plaats van 50.000 kilometer rijdt u dan nog maar 40.000 kilometer met een set banden. 
Sparen of winnen
Heeft u al de spaarkaart van AVIA meegenomen uit het folderbakje aan de zijkant van onze pomp? AVIA heeft iedere maand een win actie. Deze maand kunt u bijvoorbeeld een barbecue winnen. Tevens kunt u met de kaart ook sparen voor allerlei artikelen, ook voor een barbecue bijvoorbeeld.
Impact niet bekend
Gaat de verzekeringspremie van mijn auto omlaag?
Door de maatregelen van de overheid is het minder druk in het verkeer. Dat heeft een positieve invloed op de verkeersveiligheid en verkeersongevallen. De exacte impact daarvan op het aantal schadeclaims dat bij autoverzekeraars binnenkomt, is nog niet bekend. Het Verbond van Verzekeraars heeft nog geen cijfers van het aantal schadeclaims op de autoverzekering van de afgelopen weken. Veel verzekeraars geven ook aan dat het nog te vroeg is om die balans op te maken. Of de verzekeringspremie omlaag gaat, is dus (nog) niet bekend. 
Kledingbakken verplaatst.
Bij ons is een inzamelpunt voor textiel. De bakken stonden voor ons pand, maar we hebben ze verplaatst naar de achterkant, bij de oude wasplaats. Naast het fijne gevoel van een opgeruimde kast, steunt u zeven goede doelen als u de kleding in de bakken deponeert.
Occasion van de maand
55.430 Km
Bent u op zoek naar een andere auto? Kijk dan eens naar deze Mazda Mx-5.

Bouwjaar: 2007  Prijs: € 10.750,-

Neem contact op voor een proefrit. We zetten de auto graag voor u klaar!
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.