Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Wij zijn open met aangescherpte maatregelen.
U bent meer dan welkom
Beste klant,

De scholen en eet- en drinkgelegenheden blijven langer gesloten en nog meer bedrijven blijven dicht. We zien ook dat er veel bedrijven openblijven en aangeven wat zij doen omtrent het coronavirus. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we bij alles wat we doen, uitgaan van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. 

U bent nog steeds van harte welkom bij ons. Gelukkig kunnen en mogen wij u mobiel houden. We zijn open en werken hard om ervoor te zorgen dat we onze beloften aan u kunnen blijven nakomen. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. We blijven ons inzetten om voor uw auto te zorgen, ook in deze moeilijke tijden!

Wij wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid en veiligheid toe in deze ongekende tijd.

Namens AutoFirst Ten Have
Onlinecontact
We staan voor u klaar!
Heeft u liever online contact? Dat kan! Hieronder vindt u de mogelijkheden om online contact met ons te hebben:
APK
Laat uw APK niet verlopen
Moet uw auto binnen 1 maand APK gekeurd worden? Voorkom dat de APK van uw auto verloopt! Een auto die niet APK gekeurd is, is niet verzekerd en daarnaast loopt u het risico op een boete. Plan daarom gewoon de afspraak in.
Onderhoudsbeurt
Zorg dat u de drukte voor bent
Hoelang het nog gaat duren, niemand die het kan vertellen. Maar dat het normale leven weer op gang gaat komen, is zeker. Dan gaan we ook weer denken aan de vakantie. Om de drukte voor te zijn, kunt u gewoon een afspraak inplannen voor de vakantie controle of het reguliere onderhoud. Elk jaar zien we de planning vollopen met langere wachttijden. Plan daarom nu uw onderhoudsbeurt in.
Interieurfilter
Het nut van een interieurfilter, zeker nu het lente is
Het interieurfilter filtert de van buiten aangezogen verontreinigde lucht en laat schone lucht door. Vet, stof, pollen en vuil blijven op het filter achter. Na verloop van tijd is het filter verzadigd en kan het geen, of te weinig, lucht meer doorlaten. Dit kunt u herkennen aan:
  • Het sneller dan normaal beslaan van de ruiten.
  • De ruiten kunnen moeilijk vrijgehouden worden van condens.
  • De ventilatiestroom vermindert.
  • Er ontstaat een onplezierige geur in de auto.
Bij een te sterke vervuiling van het interieurfilter zet de aanjager extra druk op het filter. De doorstroming van schone lucht is dan minimaal. Eens per 6 maanden (of om de 15.000 kilometer) dient het interieurfilter in uw auto vervangen te worden. Maak een afspraak voor de controle van uw interieurfilter.
Verschil-kW-en-kWh
Wat is het verschil tussen kW en kWh bij elektrische auto’s?
De aanduiding ‘kW’ staat voor kilowatt en wordt ook gebruikt bij benzine- en dieselauto’s. Het geeft het vermogen van de motor aan. U ziet bijvoorbeeld staan: 96kW / 130PK. Bij een elektrische auto geeft ‘kW’ aan hoe snel je de auto kunt opladen. De aanduiding ‘kWh’ geeft de opslagcapaciteit aan. Hoe hoger deze is, hoe verder je kunt rijden.
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.