Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Autorijden zonder onderhoud is als leven zonder eten.
U bent meer dan welkom
Beste klant,

Dit keer alles over het onderhoud van uw auto. Goed onderhoud is belangrijk, een 'gezonde' auto is tenslotte een optimaal presterende auto. Tijdens een onderhoudsbeurt worden zaken grondig gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. Naast het garanderen van de betrouwbaarheid van de auto zijn er nog meer redenen waarom onderhoud belangrijk is.

Wij wensen u veel leesplezier!
Namens AutoFirst Ten Have
Werkplaatsonline
Om het u makkelijk te maken
Het reserveren van een werkplaatsafspraak gaat bij ons heel eenvoudig. U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf online een werkplaatsafspraak plannen. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken. U kunt eenvoudig aanvinken wat u wilt afspreken, aanvinken of u een leenauto nodig heeft en bij opmerkingen eventueel aanvullende informatie kwijt. Van ons krijgt u vervolgens een afspraak bevestiging per mail.
APK is niet hetzelfde als onderhoud
APK betekent Algemene Periodieke Keuring waarbij de auto wordt gecontroleerd op alle punten die belangrijk zijn voor verkeersveiligheid en milieu. Als u alleen een APK bij ons afspreekt wordt er dus geen onderhoud als bijvoorbeeld olie en oliefilter vervangen gedaan. Het is raadzaam de olie en het filter regelmatig te vervangen. 

Olie is voor uw auto als het bloed dat door onze aderen stroomt. Als de olie vervuild, te dik, te dun of de druk te hoog of laag is, is het zaak om daar wat aan te doen. Het is dus zaak om naast de APK afspraak ook onderhoud in te plannen.
Onderhoud aan EV en lease auto’s
U weet het waarschijnlijk wel, we zijn EDGe Mobility Certified, dit betekent dat we aan alle eisen voldoen om onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen te mogen doen. Tevens zijn wij ook aangesloten bij het ROBnet. Via het ROBnet kunnen we het onderhoud aan uw lease auto doen en declareren bij uw lease maatschappij.
De mobiliteitspas
Heeft u de auto netjes door ons, volgens fabrieksgarantie, laten onderhouden dan krijgt u van ons een cadeautje, namelijk de mobiliteitspas met Nederland dekking.

Wilt u Europa dekking dan kan dat:
€14,95 voor auto’s tot en met 10 jaar en 24,95 voor auto’s tot en met 15 jaar.
Waaromonderhoud
Waarom onderhoud aan uw auto?
Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw auto wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden auto een betere inruilwaarde.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan een afspraak.

Vervangendvervoer
Vervangend vervoer
Van nieuwe klanten krijgen wij nog wel eens de vraag hoe het met vervangend vervoer zit. Uiteraard bieden wij vervangend vervoer aan. Er zijn diverse mogelijkheden, denk aan een leenauto, leenfiets óf wij brengen u naar huis (in overleg). Als u liever wilt wachten dan horen we dat graag. We zullen dit dan meenemen in de planning.

Een leenauto krijgt u met een volle tank mee, als u de auto terugbrengt is het fijn als u de auto aftankt zodat de volgende klant deze ook weer met een volle tank mee krijgt. Tankt u niet af, dan doen wij dit en vindt u de brandstof op uw factuur terug. Ook al heeft u alleen maar even naar huis op en neer gereden, we willen niet dat al die kleine beetjes bij elkaar aan degene die na u de auto leent doorberekend wordt.


*Vraag even naar de voorwaarden omtrent het vervangend vervoer.

Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
In onze volgende nieuwsbrief aandacht voor uw autobanden:
‘slechts 4 vlakjes met het wegdek’. Mis deze niet!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.