Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Even voorstellen | De brug staat er | Zet ze vast | Niet piepen | Pech is nooit leuk
Volg ons op:
Facbook
Graag stellen we Jarno Jansen aan u voor.
Nieuw gezicht in onze werkplaats
Jarno Jansen loopt op donderdag en vrijdag stage bij ons. Hij zit in het eerste jaar van de opleiding tot Technisch Specialist Personenauto’s (Niveau 4) in Apeldoorn. Hij heeft plezier in z’n werk en mag nu de nieuwe brug er staat daar gelijk gebruik van maken.


Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
De nieuwe brug staat er
Een tijdje terug heeft u al in onze nieuwsbrief kunnen lezen dat we een brug aan het verplaatsen waren om ruimte te maken voor de nieuwe brug die we gekocht hebben. Inmiddels is het zover de brug is geplaatst. Het is een brug die groter is dan de anderen die er al staan, zodat we fijn kunnen werken aan ook de grootste kampers, grote bedrijfsauto's en kleine vrachtwagens.
Kentekenplaat vastzetten
Anno 2018 zijn ze erg gewild, zet ze daarom vast
Tijden veranderen... en de interesse van mensen helaas soms ook... Er bestaat op dit moment grote interesse in kentekenplaten van auto's, omdat deze niet meer zomaar te bestellen zijn. Laat daarom nu uw kentekenplaten vastzetten met antidiefstalschroeven en voorkom een hoop ellende. Wij monteren uw platen met antidiefstalschroeven nu voor slechts € 9,95. Klaar terwijl u wacht!
ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Parkeersensoren
Belangrijk: zorg dat de sensoren vrij zicht hebben
De afgelopen jaren worden nieuwe auto’s steeds meer uitgerust met slimme systemen. Systemen die ervoor zorgen dat auto’s steeds meer zelf kunnen rijden, gevaarlijke situaties op tijd herkennen en ingrijpen. Om ervoor te zorgen dat de sensoren goed blijven werken, is het belangrijk dat ze vrij zicht hebben. Was daarom regelmatig uw auto! Doet u dit niet dan is de kans aanwezig dat de adapative cruise controle of parkeersensoren niet goed meer werken.

Blijven de sensoren piepen op momenten dat dit niet moet en nadat deze zijn schoongemaakt, kom dan even bij ons langs voor een controle.

 
Pech in het buitenland
Stel dat het toch gebeurt: pech in het buitenland
De pechhulp van AutoFirst geldt ook in het buitenland. Zo komt u niet voor verrassingen te staan mocht er onverhoopt iets met uw auto gebeuren in het buitenland. Bij pech in het buitenland is het belangrijk om vooraf duidelijk te weten wat u kunt verwachten. We hebben dit voor u samengevat.
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.