Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Laat gratis uw airco checken. | Lange brug | Zware tijden | Niet doorrijden | Doelwit
Volg ons op:
Facbook
Aircocheck
Wees de zon een straal voor!
√ Duurt het te lang voordat het koel wordt in uw auto?
√ Last van niezen, hoesten of tranende ogen?
√ Verbruikt uw auto meer brandstof?
√ Wordt uw voorruit niet snel ontwasemd? 

Laat dan een gratis AircoCheck uitvoeren.

Extra lange brug
In de werkplaats komt een extra lange brug te staan. De brug die veel voor het 3D-uitlijnen van auto’s gebruikt wordt, hebben we verplaatst. Op de vrijgekomen plek komt een extra lange brug te staan die we gaan gebruiken voor de langste campers en bedrijfsauto’s.

Dus heeft u een lange camper of bedrijfsauto, bij ons kunt u terecht voor onderhoud, reparatie en apk. Heeft u vragen neem dan even contact met ons op.
Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Check uw ruitenwissers
Ruitenwissers hebben het zwaar gehad
Heeft u afgelopen winter geprobeerd om met uw ruitenwissers net dat dunne laagje ijs van uw ruit weg te krijgen? Of, terwijl ze vastgevroren zaten, toch de ruitenwissers aangezet? Misschien heeft u onlangs nog geprobeerd om uw voorruit schoon te vegen, terwijl er geen vloeistof meer in het reservoir zat.
Kortom, de ruitenwissers hebben een zware tijd achter de rug! Laat ze even controleren en ga veilig het voorjaar in.

ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Niet doorrijden op winterbanden
Rij niet door op winterbanden
Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en tot 15% meer brandstof verbruiken. Daarnaast zijn de remprestaties van winterbanden zo'n 30% minder dan die van zomerbanden bij een hogere buitentemperatuur.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Plan dan nu een afspraak in.

Vogelpoep
Bij mooi weer kan uw auto doelwit zijn
Als er vogelpoep op uw autolak zit dan kunt u deze het beste direct verwijderen. Als vogelpoep te lang op de autolak blijft zitten dan vreet deze zich namelijk in de lak en kunnen lakbeschadigingen en doffe plekken ontstaan. Gebruik veel water en een zachte doek om de poep te verwijderen.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.