Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Lage brandstofprijzen en bereikbaarheid | Plan uw bandenwissel en meer info.
Volg ons op:
Facbook
De bandenwissel komt eraan
Bandenwissel
We staan weer aan de vooravond van de wisseling van winterbanden naar zomerbanden. Plan tijdig uw afspraak in en voorkom lange wachttijden. Waarom tijdig de zomerbanden monteren? De belangrijkste redenen:
  • Boven de 7 graden meer grip ten opzichte van winterbanden.
  • Boven de 7 graden betere wegligging ten opzichte van winterbanden.
  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen.
  • Een tijdige wissel voorkomt wachttijden.
  • Bespaar op brandstofkosten.
Niet doorrijden op winterbanden
Doe het niet, je bespaart er niets mee
Zoals bekend, presteert een winterband het beste bij lage temperaturen of op een besneeuwd wegdek. Bij warm weer is een winterband juist weer nadelig; bij een noodstop bijvoorbeeld is de remweg op een droog wegdek aanzienlijk langer. Bij temperaturen boven de 7 graden is juist een goede zomerband geschikt. Ook als u rijdt op een nat wegdek.

Kortom, laat u niet verleiden tot het doorrijden op winterbanden en kies voor veiligheid door op zomerbanden verder te gaan.

Lage brandstofprijzen en bereikbaarheid
Lage brandstofprijzen
Er heeft een mooi stukje in de Stentor gestaan over de brandstofprijzen in Salland, dat kunt u hier lezen. Wij zijn heel blij met de lage prijzen die AVIA toepast. 

Bereikbaarheid
Er zit ook weer wat schot in de aanleg van de ontsluitingsweg vanaf ‘t Febriek naar de N348. Wanneer deze klaar is, zitten we niet langer aan een doodlopende weg. Het begin van de aanleg is er, het uitzicht vanaf ons tankstation is enorm veranderd. De nieuwe ontsluitingsweg komt links van de lantarenpaal, zie de foto hierboven.

De grond rechts ervan heeft ACON gekocht, lees hier verder over nieuwbouw ACON. 
Naast de aanleg van de ontsluitingsweg door de gemeente wordt ook de N348 onderhanden genomen door de provincie. Meer hier over tijdens de inloopbijeenkomst op 4 april a.s. Lees hier meer over.

Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Voorrang bij invoegen
Discussiepunt invoegen: ik heb voorrang
Invoegen is een bijzondere verrichting. Dat betekent dat je voorrang moet verlenen aan bestuurders op de doorgaande rijbaan. Toch vinden we het heel normaal dat auto’s even inhouden of een strook opschuiven om ruimte te maken voor de invoeger. Let op: Dit is een gunst, geen plicht!

ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Interieurfilter
Het nut van een interieurfilter, zeker nu het lente gaat worden
Het interieurfilter filtert de van buiten aangezogen verontreinigde lucht en laat schone lucht door. Vet, stof, pollen en vuil blijven op het filter achter. Na verloop van tijd is het filter verzadigd en kan het geen, of te weinig, lucht meer doorlaten. Dit kunt u herkennen aan:

• Het sneller dan normaal beslaan van de ruiten.
• De ruiten kunnen moeilijk vrijgehouden worden van condens.
• De ventilatiestroom vermindert.
• Er ontstaat een onplezierige geur in de auto.

Bij een te sterke vervuiling van het interieurfilter zet de aanjager extra druk op het filter. De doorstroming van schone lucht is dan minimaal. Eens per 6 maanden (of om de 15.000 kilometer) dient het interieurfilter in uw auto vervangen te worden. Maak een afspraak voor de controle van uw interieurfilter.
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.