Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Bedankt voor uw tijd en meer interessante informatie
Volg ons op:
Facbook
Dank u wel.
Voor het invullen van de enquête van Klantenvertellen. Sinds september 2017 krijgen klanten nadat ze een factuur van ons hebben gekregen per mail ook nog een mail van Klantenvertellen. Inmiddels zijn er al meer dan 75 klanten die dit hebben ingevuld en ons een gemiddelde score van 8.9 hebben gegeven.

We vinden het fijn dat u de moeite neemt om de enquête in te vullen, en we zijn blij met de cijfers die we kregen; Dank jullie wel. verderop in deze e-mail nieuwsbrief kunt u de boordelingen lezen of een beoordeling geven.


Motorolie
Wat betekent ‘15W40’ op het etiket van motorolie?
De dikte van motorolie is een belangrijke waarde. Deze wordt aangegeven door het begrip viscositeit. Olie met een lage viscositeit is dun en olie met een hoge viscositeit is dik. De viscositeit van motorolie is bij lage en hoge temperatuur vastgelegd.
  • Het eerste getal: hoe lager het getal, des te dunner is de olie bij lage temperaturen (van belang bij koude starts). De meest voorkomende zijn: 0, 5, 10, 15, 20. 
  • Het tweede getal: hoe hoger het getal des te dikker de olie blijft bij hoge motortemperaturen (van belang in de zomer). De meest gebruikte zijn: 30, 40, 50. Dus, hoe hoger dit getal, hoe dikker de olie is bij een warme motor en hoe beter de motor gesmeerd blijft! De fabrikant schrijft voor welke olie er in de motor moet.
Is uw auto toe aan onderhoud? Maak dan een afspraak.
Verlichting overdag
Wel of geen verlichting aan overdag?
Het voeren van verlichting overdag bevordert de zichtbaarheid en herkenbaarheid van weggebruikers en vermindert daarmee de kans op ongevallen. Onderzoek wijst uit dat weggebruikers die overdag geen verlichting voeren (fietsers en voetgangers) ook baat kunnen hebben bij motorvoertuigverlichting overdag. Als iedere automobilist overdag licht zou voeren, kunnen op jaarbasis in Nederland zo’n 30 doden en 500 ernstig verkeersgewonden worden voorkomen.

Is de verlichting van uw auto defect? Laat deze dan direct repareren. U kunt hiervoor gewoon bij ons langsrijden.

Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Klein materiaal
Wat is klein materiaal?
Tijdens het onderhoud of reparatie worden verschillende materialen gebruikt, van smeermiddelen, bouten en moeren tot isolatietape en ty-raps. Dit zijn geen standaard onderdelen van de auto en hebben dan ook geen artikelnummer. Daarom plaatsen we dit onder de verzamelnaam 'klein materiaal' op de factuur.

Is uw auto toe aan onderhoud? Maak dan een afspraak.
ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Ruitensproeiervloeistof
Ruitensproeier is wettelijk verplicht
Wist u dat een automobilist in Nederland een bekeuring kan krijgen als de ruitenwisserinstallatie niet goed functioneert? Dit betekent daarom goede ruitenwissers én vloeistof in het reservoir! Zorg dus dat u ruitensproeiervloeistof bij u hebt om direct bij te kunnen vullen.

Natuurlijk is dit niet alleen belangrijk vanwege de wettelijke verplichting. Als het reservoir leeg is en u krijgt vuiligheid op uw ruit - zeker in de winter bij strooizout – dan kunt u soms niets meer zien. Door voldoende antivries aan uw ruitensproeiervloeistof toe te voegen, blijft de vloeistof ook vloeibaar. Rij veilig, houd goed zicht!


Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.