Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Het eerste nieuws in 2018
Volg ons op:
Facbook
56% van de auto's is toe aan een uitlijnbeurt
Een aanvaring van de wielen met een stoeprand of bijvoorbeeld een kuil in de weg, kan niet alleen zorgen voor onbalans in de wielen, maar kan er ook voor zorgen dat de wielen niet langer goed uitgelijnd zijn onder de auto. Dit heeft tot gevolg dat de banden niet alleen schuin afslijten, maar ook sneller verslijten.

In de praktijk zien we dat de uitlijning vaak niet meer binnen de marges is bij auto’s die meer dan 60.000 km hebben gereden. Maak daarom een afspraak om de uitlijning van uw auto te laten controleren en voorkom extra slijtage aan de banden.

We mogen 3 wasboxen plaatsen
Misschien heeft u het al wel gelezen in de kernpunten van de gemeente Dalfsen; we hebben de vergunning voor het plaatsen van 3 wasboxen binnen. Het komt eruit te zien zoals op de foto hierboven. En het systeem is zoals we nu in de wasplaats hebben; door 50 cent, 1 of 2 euro in het apparaat te gooien, activeert u de spuit of zeepborstel. U beslist zelf hoe lang u poets. Zeker als er straks 3 wasboxen staan, hoeft u zich niet gehaast te voelen door een wachtende achter u. De wasboxen komen naast het AVIA tankstation te staan aan de kant waar nu de pak’n bak en de kledingcontainers staan.

Schokdempers versleten
Let op: U merkt het niet
Pas als de versleten schokdempers zijn vervangen door nieuwe, valt het op hoe slecht de oude eigenlijk waren. Het slijtageproces van schokdempers gaat zeer geleidelijk, waardoor het niet opvalt dat de auto een slecht weggedrag gaat vertonen.

Zeker op nat wegdek of op sneeuw of ijs is de remweg een stuk langer wanneer de schokdempers versleten zijn. Ook het risico op aquaplaning en op slippartijen in bochten is veel groter. Ga voor veiligheid en laat ook de schokdempers van uw auto controleren.

Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Beslagen ruiten
Voorkom beslagen ruiten
De wintermaanden goed doorkomen betekent optimale voorbereiding: laat de remmen, olie, vloeistoffen en banden controleren. Maar vergeet de airco niet! De airco is van groot belang, ook in de koudste en natste maanden van het jaar. Een goed werkende airco filtert het vocht uit de lucht. Dat is geen overbodige luxe met al die natte paraplu’s, jassen en schoenen in de auto.

Wilt u de airco laten checken, maak dan een afspraak. 
ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Accu
Ook de accu heeft aandacht nodig
Elke auto-accu heeft een beperkte levensduur. Hoelang deze meegaat hangt af van het gebruik. Maakt u bijvoorbeeld veel korte ritten, dan komt een accu niet voldoende op temperatuur en laadt hij niet volledig op. Is uw auto-accu onvolledig opgeladen, dan is de kans groot dat hij het begeeft bij vrieskou. Onder het vriespunt levert een accu nog maar tweederde van zijn capaciteit en dat is niet genoeg om de auto te starten.

Laat bij twijfel de accu even doormeten. Kom gewoon langs of maak een afspraak.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

LikeTwitterForward
Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.