Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Wat er allemaal kan gebeuren.
Volg ons op:
Facbook
Wij wensen u fijne paasdagen
Een gebroken veer
Gebroken veer
In de periode nadat er flink met zout is gestrooid en lage temperaturen aan de orde van de dag waren, is extra aandacht voor de hoofdveren noodzakelijk. We worden nu namelijk geconfronteerd met twee tot driemaal zo veel gebroken veren als gedurende andere perioden van het jaar. De combinatie van vocht, vuil en strooizout zorgt voor een snellere slijtage van de hoofdveren. Deze combinatie samen met de lage temperaturen zorgt ervoor dat de hoofdveren een grotere kans hebben om te breken.

Bij twijfel even laten controleren.

Win een waardebon van 75 euro
Mail na iedere tankbeurt het stationsnummer en ticketnummer dat op uw bon staat
naar lemelerveld@aviaxpress.nl en doe mee!
Winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van Autobedrijf ten Have! 


De winnaar van de maand maart is bekend en heeft de prijs in ontvangst genomen!
Verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar
BOVAG Autobedrijf van het jaar
Bent u ook zo tevreden over ons bedrijf? Breng dan vóór 1 juni a.s. uw stem uit en nomineer ons voor de prestigieuze titel 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018'. Een zonniger blijk van waardering kunt u niet geven. Daarom maakt u, als u uw stem uitbrengt, kans op een reischeque ter waarde van € 500,-.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,4! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
De belangrijkste vloeistoffen van uw auto
Vloeistoffencontrole
Een auto heeft vloeistoffen nodig om goed te kunnen en te blijven presteren. De 5 belangrijkste vloeistoffen in een auto zijn:

1. Motorolie
2. Remvloeistof
3. Koelvloeistof
4. Ruitensproeiervloeistof
5. Stuurbekrachtigingsvloeistof

Wij controleren de vloeistoffen altijd tijdens een onderhoudsbeurt. Toch is het verstandig om tussentijds ook zelf het niveau van de vloeistoffen te controleren. De vloeistoftanks zijn heel makkelijk te herkennen. Op de dop van elke tank staat een symbooltje. Die symbolen komen overeen met de symbolen van de dashboardlampjes.

Let op: alleen motorolie en ruitensproeiervloeistof zijn zelf bij te vullen. Het is belangrijk om dit nauwkeurig te doen, te veel of te weinig vloeistof kan ingrijpende gevolgen hebben voor de verschillende componenten van uw auto. 


Oliepeil en oliekwaliteit
Oliepeil
De kwaliteit van olie neemt af als deze lange tijd in de motor zit. Om uw auto in goede staat te houden, is het essentieel om de olie op tijd te verversen. De vloeistof neemt namelijk deeltjes op van inwendige en uitwendige vervuiling, waardoor het oliefilter verzadigd raakt van alle verontreinigingen.

Bij een onderhoudsbeurt verversen wij altijd de olie en vervangen wij het filter. Geen onderhoudsbeurt, maar alleen olie verversen? Dat kan ook! U kunt altijd even vragen of de olie gecontroleerd kan worden.

Ruitensproeiervloeistof: voor goed zicht op de weg
Ruitensproeiervloeistof
De voorruit is vies, maar je zit zonder vloeistof. Zet je de sproeier toch aan dan trekken de ruitenwissers lelijke strepen en voor je het weet zie je helemaal niks meer. Voorkom zo'n situatie door geregeld het niveau van de ruitensproeiervloeistof te controleren.

Er bestaan twee soorten ruitensproeiervloeistof: een zomer- en een winterversie. De eerste is vaak roze of geel van kleur, de tweede blauw. De winterversie bevat antivries en is daardoor bestand tegen lagere temperaturen.
 
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.