Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Blaadjes, doe mee, checken, wat anderen vertellen en nog veel meer
Volg ons op:
Facbook
De blaadjes zijn al enige tijd van de bomen
Waar zijn de blaadjes?
Niets is zo storend als beslagen autoruiten. Laat daarom die natte paraplu niet op de achterbank liggen voor de volgende regenachtige dag! Vochtige spullen veroorzaken namelijk condens. Datzelfde geldt voor een natte regenjas, of de vochtige zwemkleding van uw (klein)kinderen. Ook op die manier voorkomt u beslagen autoruiten. Tevens is het zaak om regelmatig de binnenkant van de ruiten goed schoon te maken met een ontvettend reinigingsmiddel.
Win een waardebon van 75 euro
Mail na iedere tankbeurt het stationsnummer en ticketnummer dat op uw bon staat
naar lemelerveld@aviaxpress.nl en doe mee!
Winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van Autobedrijf ten Have! 


De winnaar van de maand januari is bekend en heeft de prijs in ontvangst genomen!
Check uw bandenreparatieset
Check uw bandenreparatieset
Voorkom dat u ongewenst voor verrassingen komt te staan. Controleer daarom de aanwezigheid én kwaliteit van de reserveband of de bandenreparatieset. Mocht uw bandenreparatieset incompleet zijn of de houdbaarheidsdatum verstreken zijn, dan kunt u het beste even bij ons langskomen voor advies.
Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,4! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Huisdieren in de auto
Huisdieren in de auto
Met de hond naar het bos of op vakantie, of met de kat naar de dierenarts: het vervoer van huisdieren in de auto is heel normaal. Maar hoe veilig gaat dat? Wellicht heeft u onderweg ook weleens een kat los op de achterbank zien zitten of een hond zijn hoofd naar buiten zien steken. Bekijk hier de video over veiligheid van huisdieren in de auto.
Voor als u binnenkort op vakantie gaat
Verkeersregels buitenland
Kent u de nieuwe verkeersregels in het buitenland? En bent u op de hoogte van de boetebedragen? Er zijn nog wel wat verschillen met Nederland. Zo raakt u in Italië uw rijbewijs kwijt als u niet handsfree belt en krijgt u in sommige landen korting op het boetebedrag als u zich aan de opgelegde termijnen houdt. Lees hier de verkeersregels zoals ze nu zijn. 
Hogere bandenspanning bij winterbanden
Bandenspanning winterband
De bandenspanning van winterbanden is ongeveer 0,2 bar hoger dan die van zomerbanden. De bandenspanning wordt altijd gemeten als de banden koud zijn. Bij gebruik van de auto stijgt de temperatuur van de banden. Omdat de temperaturen in de winter lager zijn, is het verstandig om een hogere bandenspanning aan te houden. Zo slijten de banden minder snel en bespaart u ook nog brandstof.
                       
Wilt u de bandenspanning laten controleren? Rij dan even langs, ook als u op dit moment op zomerbanden rijdt.
Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.