Onderwerp: Nieuws van AutoFirst ten Have

Nieuws en info | Bekijk de e-mail online
Volg ons op:
Facbook
Ruitenwissers en vorst: geen goede combinatie
Zorg goed voor uw ruitenwissers!
Let er bij vorst op dat de ruitenwissers niet vastgevroren zitten. Dit is niet altijd goed te zien. Zet de ruitenwissers niet aan, maar haal de ruitenwissers heel voorzichtig met de hand los terwijl je het rubber vasthoudt. Als je aan de arm trekt, heb je kans dat je het rubber lostrekt.
 
Laat de ruitenwissers even controleren. U kunt hier gewoon voor langsrijden of maak een afspraak.
Win een waardebon van 75 euro
Mail na iedere tankbeurt het stationsnummer en 
ticketnummer dat op uw bon staat naar lemelerveld@aviaxpress.nl 

De winnaar van de maand oktober is bekend en heeft de prijs in ontvangst genomen!
Rechtdoor in de bocht bij gladheid
Slippen in de bocht
De meeste auto's met voorwielaandrijving willen in een te snel genomen bocht rechtdoor. Laat het gas los (niet ontkoppelen!), zodat het gewicht meer op de voorwielen komt te liggen. Zo krijgen ze meer grip op de weg. U verhoogt de grip verder door rustig iets terug te sturen, dus naar links in een rechterbocht. Doodeng, maar het is de enige methode om de bocht alsnog te kunnen redden.

Altijd veilig de weg op met goede banden en remmen? Maak een afspraak en laat deze checken.
Aantal auto-inbraken stijgt
Geef dieven geen kans!
Zeker met de donkere dagen in het vooruitzicht stijgt het aantal auto-inbraken. Zorg daarom altijd dat uw auto leeg is! Of leeg lijkt. Spullen die aantrekkelijk zijn voor auto-inbrekers: mobiele telefoons, audioapparatuur, computerapparatuur, autopapieren en jassen/tassen met inhoud.

Is uw auto opengebroken?
Doe altijd aangifte als uw auto is opengebroken. Daardoor krijgt de politie steeds meer informatie over deze vorm van criminaliteit en kan de politie beter actie ondernemen. Aangifte kunt u doen op het politiebureau, maar ook op de website van de politie: www.politie.nl.

Accu controle
Accu checken
De winter is in aantocht en niets is zo vervelend als een auto die niet start. Vaak ontstaan startproblemen door een slechte accu. De accu is ervoor om uw auto van stroom te voorzien zodat deze kan starten en zodat verlichting, radio, elektrische ramen en alle andere accessoires het doen.
 
Wilt u weten of uw accu op dit moment 100% in orde is? Maak een afspraak, dan controleren we deze voor u en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.
Een lampje vervangen
Defecte verlichting
Bij het repareren van de moderne verlichtingssystemen komt meer kijken dan alleen het vervangen van een lampje of een zekering. Want hoe zit het met Xenon verlichting, meedraaiende koplampen en LED matrix verlichting? De huidige systemen gebruiken een schat aan informatie om te kunnen functioneren. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, stuurhoek, as-hoogte, camerabeelden en GPS.
 
Is uw verlichting defect, maak dan online een afspraak. Wij hebben speciaal gereedschap en de juiste apparatuur om de huidige moderne verlichtingssystemen te kunnen repareren.
Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.