Onderwerp: Nieuws van AutoFirst Ten Have

Tips en nieuws rondom uw auto en het gebruik hiervan
Volg ons op:
Facbook
Een hoogtepunt
18 September 2017 een heugelijke dag want er is een “hoogtepunt” geplaatst op ons plein. Dit groene uitstekende pinnetje gaat gebruikt worden als vaste hoogtemaat bij de aanleg van de ontsluitingsweg. Het begint er nu toch echt op te lijken dat binnenkort begonnen wordt met de aanleg van de “Transportweg”. Onderaan een artikel op dalfsennet.nl vindt u de tekening van de bewuste Transportweg.
Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Heeft u de schermen al gezien?
AVIA heeft bij de eerste 54 AVIA tankstations digitale schermen geplaatst, ook bij ons. Op de schermen zijn nieuws, het weer, advertenties en amber alerts te zien. AVIA wil daarmee haar merk; “Welkom onderweg” uitdragen naar haar klanten. We hopen dat u de schermen op prijs stelt.
ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,5! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vraag van een klant: Twee winterbanden en twee zomerbanden onder de auto?
Twee verschillende profielen
Het antwoord is heel simpel: dit is ronduit onveilig. Het zijn verschillende banden met verschillende eigenschappen. Ook de niet aangedreven wielen hebben een belangrijke functie bij de wegligging en stabiliteit van de auto. Een verschil in (zijdelingse) grip tussen aangedreven en niet aangedreven wielen zal de stabiliteit van de auto ernstig in gevaar brengen. Bespaar niet op grip en veiligheid!

Nieuwe (winter)banden nodig? Neem contact op voor een maatwerkofferte
Storing tankstation opgelost
De storing ERR 110, die de afgelopen maand steeds vaker de benzinepomp midden onder het tanken zonder reden zomaar liet stoppen, is opgelost. Waarschijnlijk was de pulsgever in de pomp beschadigd geraakt met de blikseminslag op het industrieterrein 22 juni. Deze blikseminslag zorgde ervoor dat ook bij ons de stoppen er uitgesprongen waren.

In juli was er nauwelijks storing maar langzamer hand kwam deze vaker voor. De storing was moeilijk te vinden door de technici vandaar dat er 2 keer een dagdeel niet getankt kon worden. Vervelend, onze excuses daarvoor. Uiteindelijk is begin september de pulsgever in de pomp vervangen en gelukkig is de storing daarna niet meer voorgekomen.

Wellicht kent u de situatie
Mobiliteitsgarantie
U bent met de auto met uw kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lampje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst 's ochtends uw auto te starten, maar dit lukt niet.
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.