Onderwerp: Nieuws en Tips van AutoFirst ten Have

Voor maximaal rijplezier en veiligheid met uw auto.
Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2020. Bedankt voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Wij staan met ons hele team, met veel enthousiasme, graag weer voor u klaar in 2020!

Namens AutoFirst Ten Have; Bart Freke, Marga en Marco ten Have, Bas te Boekhorst en John Schotman.

Openingstijden rond de feestdagen
Op de dagen rond kerst en oud & nieuw hebben wij aangepaste openingstijden. Houdt u hier rekening mee als u ons een bezoek brengt?

Wij zijn 25, 26, 27 en 31 december gesloten, ook nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.


Donderdag 2 januari staan wij weer voor u klaar!

Verkeersboetes
Verkeersboetes 2020
Boetebedragen voor verkeersovertredingen zijn in Nederland niet bepaald mals. Volgend jaar wordt het er ook niet beter op, want de bedragen gaan niet omlaag. De overheid kiest wederom voor een stijging, al zullen niet alle boetes verhoogd worden.

Volgens AutoRai stijgen de prijzen gemiddeld met 2,7 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat houdt in dat de boetebedragen voor snelheidsovertredingen tussen de 1 en 10 euro stijgen.

Expert in elektrisch rijden
Expert in elektrisch rijden
Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s of wilt u er één aanschaffen? Dat kan bij ons! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben onze monteurs aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden.

Wintercheck
Veilig de winter in met de AutoFirst Wintercheck
De meeste pechgevallen gebeuren in de winter. Pech kan natuurlijk niet altijd voorkomen worden. Maar de meeste gevallen van autopech, zoals startproblemen, een defecte accu, bevroren sloten, portieren, handremmen en ruitenwissers kunt u vaak makkelijk voor zijn.

Een goede wintercheck kan veel problemen in de kiem smoren. Een aantal preventieve handelingen kunt u prima zelf doen, maar wij lopen uw auto na op zaken die minder eenvoudig thuis zijn uit te voeren.

Kerstmarkten
Even een kerstmarkt bezoeken in Duitsland
In Duitsland moet de auto voorzien zijn van banden die geschikt zijn voor de weersomstandigheden: rij dus op winterbanden in Duitsland als het winter is of wordt. Winterbanden zijn verplicht bij winterse omstandigheden, dit betekent bij ijzel, gladheid door sneeuw of sneeuwmodder en gladheid door ijs- of rijpvorming.

Heeft u de winterbanden nog niet onder uw auto? Laat ze monteren of schaf een set aan.

Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.