Onderwerp: Nieuws en Tips van AutoFirst ten Have

Goed voorbereid de winter in | Vrij van bladeren | Niet krabben = boete pakken!
Winterklaar
Goed voorbereid de winter in
Uw auto krijgt het in de winter extra zwaar, dus wat extra aandacht kan geen kwaad. Hierbij alvast 3 wintertips:
  • Startkabels: leg een set in uw auto, het neemt weinig plaats in. Met goed onderhoud en een gezonde accu zal het u niet overkomen, maar zo kunt u mooi een ander op weg helpen.
  • Versnelling: bij strenge vorst kan uw handrem vastvriezen. Zet uw auto daarom in de winter in de eerste versnelling. Natuurlijk wel starten met ingetrapte koppeling!
  • Ruitenwissers: door uw ruitenwissers ’s avonds omhoog te zetten, voorkomt u beschadiging van het rubber door vastvriezen. Kleine moeite, groot gemak.
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, of twijfelt u aan de staat van de accu? Maak dan een werkplaatsafspraak. We controleren het graag voor u.

Bladeren
Vrij van bladeren
Zorg ervoor dat de watervangbak (de ruimte tussen voorruit en motorruimte) altijd vrij is van bladeren. Als bladeren zich ophopen kunnen de afwateringskanalen verstopt raken, waardoor bij regen eerst de watervangbak en daarna de auto volloopt met water. Als je pech hebt kan dit water elektrische componenten in de auto beschadigen, waardoor de auto rare dingen of juist helemaal niets meer doet.

Geeft uw auto storingen, of voelt uw auto aan de binnenkant vochtig aan? Rij dan even langs of neem contact op.

Nietkrabben
Niet krabben = boete pakken!
De politie waarschuwt automobilisten om na nachtvorst goed te krabben. Mensen die hun autoruiten en spiegels niet volledig ijsvrij hebben gemaakt, kunnen een boete krijgen van maar liefst 380 euro. Breng uzelf en anderen niet in gevaar, maak al uw ruiten geheel ijsvrij en schoon!
Contact via WhatsApp
Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. Dit kan gewoon via ons normale telefoonnummer: 0572-372200.


Bandenopslag
Zijn uw winter- of zomerbanden verzekerd?
Heeft u de winter- of zomerbanden thuis in de schuur opgeslagen, dan is het verstandig om te controleren of deze wel verzekerd zijn. Veelal wordt gedacht dat deze onder de inboedelverzekering vallen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer u de banden bij ons laat opslaan, zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal.

Heeft u de winterbandenwissel nog niet ingepland? Maak dan nu een afspraak.

Certificaten
Kwaliteitscertificaten elektrische auto's
Laat maar komen, die elektrische auto's...

John, Bas en Marco volgen de ene na de andere cursus, en nu ook deze weer met succes afgerond! Uw elektrische auto is bij ons in goede handen!

Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 8,9! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.