Onderwerp: Het zit in de kleine dingen

die we vaak over het hoofd zien
Volg ons op:
Facbook
Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
Zet u uw handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl u achter het stuur zit! U staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand de ruit in en pakt uw tas van de passagiersstoel.

Zet uw handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. U voorkomt hiermee een hoop ellende.

Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Kentekenplaten worden nog wel eens gestolen
Tijden veranderen... en de interesse van mensen helaas soms ook... Er bestaat nog altijd grote interesse in kentekenplaten van auto's, omdat deze niet meer zomaar te bestellen zijn. Laat daarom nu uw kentekenplaten vastzetten met antidiefstalschroeven en voorkom een hoop ellende. Wij monteren uw platen met antidiefstalschroeven nu voor slechts 
€ 9,95. Klaar terwijl u wacht!
ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,4! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Ons bedrijf is gewoon bereikbaar.
Deze week worden er op verschillende punten langs de Constructieweg afwateringsputten geplaatst. Ook zal de bestrating "de stoep" vervangen worden. De gemeente laat overal dezelfde stenen leggen, zodat er eenheid ontstaat op het hele industrieterrein.
Vraag van een klant: auto op de handrem of in de versnelling?
Wat is nou de beste manier om een geparkeerde auto achter te laten: op de handrem, in de versnelling of beide? Sommige garagehouders adviseren de auto in de versnelling te parkeren om uw remmen te sparen. Wat zegt de deskundige?

Uw auto parkeren doet u met een aangetrokken handrem. Die is daarvoor ontworpen en dusdanig op zijn taak berekend, dat uw remmen er niet mee worden belast. Tegenwoordig zijn er modellen die een automatische handrem hebben wanneer de auto wordt uitgezet.

Twijfel over de staat van de remmen? Laat deze dan even controleren. 
Wielsloten, voorkom diefstal
Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends naar uw auto loopt en deze staat ineens op 4 kratjes. Daar moet u toch niet aan denken! Helaas worden lichtmetalen velgen van auto’s nog regelmatig gestolen. Door het monteren van slotbouten maakt u het dieven een stuk lastiger. Heeft u nog geen slotbouten? Kom dan even bij ons langs, wij geven u graag advies. 
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Voor al uw auto onderhoud, reparatie en occasions!
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.