Onderwerp: Herfst Nieuws en Tips

Wat betekent dit voor u, uw auto en het weer?
Volg ons op:
Facbook
De AutoFirst Ten Have HERFSTCHECK
Herfstcheck
De warme kleding en schoenen kunnen binnenkort uit de kast gehaald worden als voorbereiding op de kouder wordende dagen. Maar is uw auto ook al voorbereid op de herfst? Goede verlichting, banden met voldoende grip en ruitenwissers die streeploos wissen zijn essentieel in dit jaargetijde. Daarom organiseren wij in de maanden oktober en november de HERFSTCHECK. Zonder zorgen veilig de op weg dit najaar. Tijdens de herfstcheck controleren wij onder andere:

• De motorolie en andere vloeistoffen.
• De verlichting en airco.
• Nakijken van banden en afstellen van ruitenwissers.

Deze herfstcheck kost slechts € 19,95. Wees voorbereid op de herfst en kom nu langs!


Plan makkelijk en snel online
U kunt in de werkplaatsplanning kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats. Hierdoor kunt u dag en nacht een afspraak maken.
Vraag van een klant: Airco in de herfst?
Zowel 's zomers als 's winters blaast de airconditioning zeer droge lucht in de auto. Maak hier gebruik van als u uw ruiten wilt ontwasemen! Het is sowieso verstandig om de airco minstens tweemaal per maand in te schakelen, ook in de herfst en in de winter. Zo voorkomt u dat het systeem uitdroogt of muf gaat ruiken.

Wilt u uw airco laten checken? Maak dan een afspraak.

ServiceBook: uw digitale onderhoudsboekje
Een compleet en eenvoudig overzicht van de onderhoudshistorie en het serviceplan van uw auto? Dat is vanaf nu mogelijk met de ServiceBook-app. Vanuit de app maakt u simpel een werkplaats afspraak en ziet u in een oogopslag het serviceplan van uw auto op uw smartphone. Lees verder en meldt u aan voor uw servicebook.

Laat u het ons weten?
Klanten vertellen
Klanttevredenheid, daar gaan wij voor! Klanten beoordelen ons met een 9,0! Wat vond u van uw bezoek aan onze garage? We horen het graag!
Achter ook zichtbaar
Zichtbaarheid achterkant
Veel auto's hebben automatische dagrijverlichting. Pas op! Als het mistig wordt branden de LED-strips aan de voorzijde wel, maar branden de achterlichten vaak niet (dit is merkafhankelijk, altijd even checken!). Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Rijd daarom bij slecht weer en mist altijd met het dimlicht aan.

Verlichting
Verlichting
De verlichting van uw auto is altijd belangrijk, maar in de herfst verdient deze extra aandacht. Controleer daarom regelmatig of de verlichting goed functioneert. De herfst zorgt er ook voor dat er meer vuil, modder en zand op de auto spat doordat het wegdek vaker nat is. Dit kan ervoor zorgen dat de lampen slechter zichtbaar zijn. Koplampen kunnen door vuilafzetting wel 80% van de lichtopbrengst verliezen. Check daarom ook regelmatig of de lampen nog goed zichtbaar zijn. Als het nodig is, kunt u ze schoonmaken met een zachte doek en veel water.

Is de verlichting van uw auto defect? Kom dan langs of maak een afspraak. Veiligheid staat voorop!
Wanneer de winterbanden eronder?
Winterbanden
In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 
0572-372200 of mail naar info@autobedrijftenhave.nl

Met vriendelijke groet,
Marco en Marga ten Have

Uw auto op de 1e plaats
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.