Onderwerp: Winternieuws van Mobiliteitscentrum JE-ES

Diverse tips voor veiligrijden
Nieuwsbrief jan 2017
Zo voorkomt u beperkt zicht
Niets is zo storend als beslagen autoruiten. Laat daarom die natte paraplu niet op de achterbank liggen voor de volgende regenachtige dag! Vochtige spullen veroorzaken namelijk condens. Datzelfde geldt voor een natte regenjas, of de vochtige zwemkleding van uw (klein)kinderen. Ook op die manier voorkomt u beslagen autoruiten. Tevens is het zaak om regelmatig de binnenkant van de ruiten goed schoon te maken met een ontvettend reinigingsmiddel.
Tip van de werkplaats: zorg voor voldoende ruitensproeiervloeistof
In de winter kunt u te maken krijgen met een hoop vuil, pekel en andere ‘ellende’ op de weg. De voorruit wordt snel wit door winterse neerslag en voordat u het weet kunt u niets meer zien. Zorg er daarom voor dat uw ruitensproeivloeistofreservoir goed gevuld blijft! Naast het feit dat de vloeistof goed beveiligd is tot minimaal -20 graden, heeft het ook nog andere voordelen:

Zo is ruitensproeivloeistof bestand tegen hard water, wat kalkvorming tegengaat en is het vriendelijk voor de lak, de wisserbladen, het ruitenwissermechanisme en andere materialen die met de ruitensproeiervloeistof in aanraking komen.
Let op: meng het met water, bij twijfel even contact opnemen

Wilt u uw ruitenwissers laten controleren of de vloeistof laten bijvullen? Rij dan even langs, wij doen het direct voor u.
 
Heeft u ze nog niet?
Een deukje, krasje of scheurtje in de bumper, het is zo gebeurd. De ruimte van de parkeervakken en de wijze waarop andere auto’s geparkeerd staan bemoeilijkt vaak het parkeren. Met parkeersensoren wordt het parkeren makkelijker en kunt u in veel gevallen -kostbare- schades voorkomen.

Heeft uw brommobiel nog geen parkeersensoren? Wij kunnen deze voor u monteren. Vraag snel een offerte op.
 
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand januari 2017
Aixam Crossline Premium

Een nieuwe Aixam direct uit voorraad leverbaar. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Fluisterstil
De marktleider van brommobielen lanceert haar 100% elektrische assortiment, genaamd e Aixam. AIXAM's elektrische oplossing voor mobiliteit is uniek.

Elektrisch: een vorm van mobiliteit met een nieuwe denkwijze. Deze nieuwe alternatieve manier van vervoer heeft een aantal voordelen: meer comfort, stiller, fijngevoeliger, groter rijplezier en beter voor het milieu.

De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397