Onderwerp: Nieuwsbericht van Gert-Jan

Voor maximaal rijplezier.
Welkom!

Nieuwsbrief augustus 2021

>> I.v.m. vakantie is er van 12-8 t/m 5-9 minder bezetting.
Maak daarom tijdig uw werkplaatsafspraak <<

Maak hier uw afspraak >

Het belang van een oliefilter

Een draaiende motor tast de kwaliteit van motorolie aan door roet, metaaldeeltjes, stof en vocht. Een oliefilter filtert deze vuiligheid uit de olie, zodat de bewegende delen voorzien blijven van een goede smering. Uw oliefilter raakt echter na enige tijd verzadigd en moet dan vervangen worden. Vooral bij veel korte ritten zal de kwaliteit van motorolie snel achteruit gaan. Maak daarom minimaal eenmaal per jaar een afspraak voor uw onderhoud.

Maak hier uw afspraak >

Contact via WhatsApp

Heeft u een vraag, stel deze via WhatsApp. 

Dit kan via ons telefoonnummer: +31 6 47884130


Klik hier en start een gesprek!

Voor als de scholen weer beginnen (of alweer zijn begonnen)

Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen. Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.

Neem contact op voor een proefrit

Kosten besparen door het uitlijnen van uw banden

Bij het uitlijnen van de banden worden deze weer rechtop en recht achter elkaar gezet. Door kuilen in het wegdek of door af en toe een stoeprand te raken bij het parkeren, kunnen de banden scheef komen te staan en scheef afslijten. Hierdoor vermindert uw wegligging en het veroorzaakt extra slijtage aan uw banden. Ook gaat uw brommobiel hierdoor extra brandstof verbruiken.

Laat uw brommobiel uitlijnen om onnodige kosten door slijtage te voorkomen.

Maak hier uw afspraak >

Ergernissen in het verkeer

We kunnen er allemaal wel een paar opnoemen, ergernissen in het verkeer. Zo zijn bumperklevers, langzame rijders en snelheidsduivels een doorn in het oog van Nederlandse automobilisten. Helaas zijn dit niet de enige -gevaarlijke- verkeersergernissen; het niet aangeven van richting staat eveneens bovenaan het lijstje van grootste ergernissen onder automobilisten. Het niet gebruiken van de richtingaanwijzer (op het moment dat dit wél zou moeten) kan namelijk zéér gevaarlijke toestanden opleveren. 

Houd de brandstoftank altijd voor een kwart gevuld

Iedereen kent wel mensen in hun omgeving die het doen, of misschien doet u het zelf ook wel: zo lang mogelijk doorrijden met een tank benzine. Niet verstandig, zo loopt u namelijk het risico dat u het brandstofsysteem beschadigt.

De belangrijkste reden om de tank altijd voor minimaal een kwart gevuld te houden, is dat vuil en vettigheid uit de brandstof zich verzamelt op de bodem van de tank. Net als bij wijn zit er onder in de tank bezinksel van de brandstof, maar ook andere resten. Als het niet op tijd wordt bijgevuld, wordt dit residu opgeslurpt door de brandstofpomp en dat kan voor grote schade zorgen.

Keuze van Gert-Jan

Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam E-Coupe Premium EMOTION.

Neem contact op en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk onze brommobielen ›

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via onze Contactpagina

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan Schapendonk

Mobiliteitscentrum JE-ES B.V.

De Slof 1-5107 RH- Dongen

Tel: 0162-371397 | info@je-es.com