Onderwerp: Nieuwsbericht van Gert-Jan

Voorkom lakschade | Pas op met handgel | Verblind door koplampen?
U bent meer dan welkom
Nieuwsbrief augustus 2020
Schade door inbranden
Voorkom lakschade
Let erop dat u insecten niet te lang op de lak laat zitten. Net als bij vogelpoep bevat het bloed / sap van insecten zuren. Door de brandende zon kunnen insecten schade veroorzaken aan de lak. Verwijder dus altijd zo snel mogelijk de insecten van uw brommobiel.

Maak ook uw voorruit goed schoon. Naast dat een besmeurde voorruit er niet uitziet, is het ook nog eens gevaarlijk. De ruitenwissers en ruitensproeiervloeistof veranderen de voorruit tot een troebel oppervlak wat voor slecht zicht zorgt. 


Heeft u (lak)schade aan uw brommobiel en wilt u deze laten repareren, maak dan een werkplaatsafspraak. 

Pas op met handgel in uw brommobiel
Let op!
Een fles of tube handgel bergt u het beste op in het dashboardkastje. Laat deze NIET open en bloot in de volle zon in uw brommobiel liggen. Als er handgel uit de fles of tube lekt, kan bij verdamping en in de buurt van een hittebron een mogelijke ontbranding ontstaan.

Wees alert en laat geen flesjes of doorzichtige tubes met vloeistof in de brommobiel achter. De zon werkt als een vergrootglas en kan zorgen voor een beginnende schroeiplek dan wel brand.
Wat vond u van uw bezoek aan onze garage?
Google Reviews
Klantentevredenheid, daar gaan wij voor! Zou u ons op Google willen beoordelen? We horen het graag!

Verblind door koplampen?
Nieuwe APK meting
De APK gaat daar een einde aan maken. Led-verlichting, xenonlampen en andere lichttechnieken in auto's zorgen de laatste jaren steeds vaker voor verblinding van tegenliggers in het verkeer. De koplamptestapparatuur van keurstations en garagehouders moet daarom vanaf 1 januari 2021 aan nieuwe eisen voldoen. Door de nieuwe eisen mogen de huidige meetapparaten niet meer gebruikt worden. 
Kom langs voor een proefrit
Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Voor als de scholen weer beginnen (of alweer zijn begonnen)
Belangrijk!
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.

Keuze van Gert-Jan
Nieuw
Op zoek naar een brommobiel? Bekijk dan deze Aixam E-Coupe Sensation 2.

Bouwjaar 2020  Prijs € 17.850,-

Kom langs en laat een offerte maken. Een proefrit maken is geen enkel probleem. Bel 0162-371397 dan zetten we de brommobiel voor u klaar.

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397