Onderwerp: Nieuws van Mobiliteitscentrum JE-ES

Wij wensen u fijn feestdagen en veel veilige kilometers
Nieuwsbrief dec 2016
Aan het einde van het jaar willen wij u bedanken voor het plezierige contact en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Ook in het nieuwe jaar staan onze medewerkers weer met veel plezier en enthousiasme voor u klaar!

Wij wensen u fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling!

Namens Gert-Jan, Johan en Carlo
 
Openingstijden rond de feestdagen
De tijd rond kerst en oud & nieuw is het uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Houdt u wel rekening met onze aangepaste openingstijden:

Zaterdag 24 december en zaterdag 31 december sluiten wij om 13.00 uur. De werkplaats is zoals gewoonlijk op zaterdag ook op deze dagen gesloten.

Maandag 2 januari staan wij weer voor u klaar!
Slecht zicht wordt duur betaald
Nu de temperaturen weer flink gedaald zijn, moeten de autoruiten weer gekrabd worden. Hoe vervelend het ’s morgens soms ook is, goed krabben is belangrijk voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers! Neem ook de zijramen, achterruit en spiegels mee. U voorkomt hiermee onnodig risico en daarnaast een boete van wel 360 euro!
 
Te veel olie kan extra schade veroorzaken
Even snel nog een liter olie van de bouwmarkt of de winkel om de hoek aan de motor toevoegen? Dit kan een hoop extra schade veroorzaken en veel kosten met zich meebrengen! Bij te veel olie krijgen de olie-afdichtingen namelijk te veel druk, waardoor deze kunnen gaan lekken. Meestal is het verschil tussen het minimum- en maximumniveau op de peilstok een liter. Kijk daarom altijd goed naar het oliepeil, voordat u extra olie toevoegt aan de motor.

Bij een brommobiel gaat er in totaal maar 1,8 liter olie in, dus niet zomaar 1 liter bijvullen, maar bijv. per ¼ liter. Twijfelt u of het oliepeil juist is? U kunt altijd even langsrijden, we controleren het graag voor u.
 
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand december 2016
Aixam Coupe GTI

Bouwjaar 2016 Een nieuwe Aixam direct uit voorraad leverbaar. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Je-Es Financiering
Uw Aixam financieren? Dat is mogelijk! Je-Es biedt de mogelijkheid om een brommobiel te gaan rijden middels financiering/doorlopend krediet.

Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

De nieuwe website schiet al aardig op, je kan hier het concept al zien.
Let op het is nog steeds "under construction"

De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397