Onderwerp: Nieuws van Mobiliteitscentrum JE-ES

Onze 1e nieuwsbrief is een feit | Bekijk dit bericht online 
Nieuwsbrief okt 2016
Vraag van een klant: kan een voorruit verbrijzelen?
Een vraag
Nee, dat kan niet. Een voorruit bestaat tegenwoordig uit gelaagd glas. Dit betekent dat de ruit is gemaakt van twee dunne glaslagen met daartussen een stevige laag folie. Deze folie zorgt ervoor dat een voorruit niet helemaal verbrijzelt als er schade ontstaat. Goed om te weten: de zij- en achterruiten zijn gemaakt van gehard glas. Die verbrijzelen wél bij schade en moeten daarom altijd vervangen worden.

Heeft u ruitschade? Neem dan snel contact met ons op en laat uw ruit vakkundig repareren of, indien nodig, vervangen.

Laat op tijd uw winterbanden monteren
Veiligheid voorop
Je zou het niet verwacht hebben na deze extreme zomer. Dagen van meer dan 30 graden in september, wie had dat gedacht? Toch komt hij er weer aan: de winter.
Tijd dus om aan winterbanden te denken. Heeft u al een set bij ons liggen? Plan dan nu een afspraak voor deze winterbandenwissel, ook al is dit voor later in het jaar. Wacht niet tot het laatste moment!

Nog geen winterbanden? Schaf deze dan op tijd aan. Als de temperatuur onder de 7 graden zakt, heeft u met winterbanden nu eenmaal beter grip op de weg. Dat is veiliger!

Bel 0162-371397 om een afspraak te maken of vraag om een offerte voor een set winterbanden.
 
Voor u of voor uw familieleden, Aixam Brommobielen
Modellen lijn
Bij Mobiliteitscentrum JE-ES kunt u terecht voor aankoop en onderhoud van uw brommobiel. Maar ook voor inkoop brommobielen! Wanneer u uw brommobiel wilt verkopen zullen we, in overleg met u, komen tot een nette prijs, waarbij we een correcte afwikkeling garanderen. Kom gerust bij ons langs om te informeren naar de verschillende mogelijkheden!

Wilt u een ander voertuig inruilen bij aankoop van een brommobiel? Dit is ook mogelijk.
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand oktober 2016
Nieuw
Aixam Crossline Premium

Bouwjaar 2016 Een nieuwe Aixam direct uit voorraad leverbaar. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 
Volg ons ook op Facebook
volgen
Elke maand ontvangt u onze nieuwsbrief. Om ook tussentijds goed op de hoogte te blijven van alles wat er speelt rondom ons bedrijf, kunt u ons volgen op Facebook. Steeds meer klanten doen dit en stellen ons bijvoorbeeld ook langs deze weg vragen. Heeft u een vraag of gewoon iets leuks te melden, plaats het dan op onze Facebook pagina.

De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397