Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Voorkom een boete | Schadeformulier | Waarde auto.
Nieuwsbrief maart 2019
voorkom een boete
Lampje vervangen?
Is een van de voorlampen kapot, vervang dan altijd beide lampen. De kans is groot dat binnen afzienbare tijd ook de andere lamp kapot gaat. Het aantal branduren van beide lampen is namelijk nagenoeg gelijk. U voorkomt hiermee dubbel werk en een bekeuring mocht u worden aangehouden.

Tegenwoordig is het best lastig geworden om zelf het lampje te vervangen. Rij daarom even langs dan kunnen wij dat voor u doen.

Aanpassing van de openingstijden op zaterdag:
vanaf 1 januari 2019 open van 9.00 uur - 12.00 uur

Schadeformulier invullen? Wij helpen u graag!
Belangrijk!
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veelal is er alleen materiële schade. Het kan u ook zomaar overkomen! Het is dan van belang om het schadeformulier juist en volledig in te vullen. Helaas wordt dit vaak onderschat en daar kunnen langdurige aansprakelijkheidsdiscussies van komen.

Het invullen van het aanrijdingsformulier (de voorzijde samen en ter plaatse!) zorgt voor bewijskracht. U bewijst hiermee dat het ongeval heeft plaatsgevonden, wie de betrokken partijen zijn én hoe het is gebeurd. Zorg ervoor dat het formulier door beide partijen is ondertekend.

Wij helpen u graag bij het invullen van de achterzijde van het formulier om de afhandeling van de schade en eventuele reparatie zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Kom langs voor een proefrit
Wat is B7 Diesel precies?
Diesel B7, de letter B verwijst naar biodiesel en het nummer dat het vergezelt naar het percentage biodiesel dat de brommobiel in kwestie accepteert. B7 betekent dat de brommobiel diesel met 7% biodiesel ondersteunt. Heeft u vragen neem dan even contact met ons op.

Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Deze vraag over auto's wordt 15.000 keer per maand gegoogeld
Wat is mijn auto waard?
Nederlanders stelden in 2018 op internet het vaakst de vraag: ‘Wat is mijn auto waard?’ Deze vraag werd gemiddeld ruim 15.000 keer per maand gesteld. Dit blijkt uit onderzoek van internationaal marketingplatform SEMrush.

Wilt u weten wat uw auto waard is? Laat het ons weten.
Heb jij de Aixam-App al?
Heeft u hem al
AIXAM mobo (mobility organiser) is de leukste assistent voor het beheer van het onderhoud van je auto en het contact met AIXAM. Het enige wat je zelf moet doen, is rijden. De App kan zowel in de App Store van Apple, als in de App store van Google worden gedownload.

Keuze van Gert-Jan
Op zoek naar een occasion? Bekijk dan deze Aixam A-serie 400 Mac. Kom langs en laat een offerte maken.

Een proefrit maken is geen enkel probleem.

Bel 0162-371397 dan zetten we de auto voor u klaar.


Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397