Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Hoe goed kent u de regels? | Zomeractie en meer nieuws.
Nieuwsbrief augustus 2018
Quiz: wat doet u bij een sirene of zwaailicht?
kent u de regels?
Mag je nou wel of niet door rood rijden als je een ambulance met zwaailichten in je binnenspiegel ziet? Veel Nederlanders weten niet precies hoe ze moeten reageren op sirenes of zwaailichten van hulpdiensten. Doe de quiz en check hoe goed u de regels kent.

Heb je Facebook, vergeet dan niet onze pagina te liken
Voor als de scholen binnenkort beginnen
Belangrijk
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.
Vraag van een klant: Waarom trilt het stuur tijdens het remmen?
Wanneer het stuur alleen trilt als u tijdens het rijden afremt dan is dit in de meeste gevallen te herleiden naar een te grote slingering van de remschijven op de vooras. In de volksmond een "kromme schijf".

Trilt uw stuur tijdens het afremmen? Rij dan even langs voor controle van het remsysteem. U kunt hier een afspraak voor maken of even bellen.

Jonge automobilist onwetend van financiële gevolgen schadeclaim
de gevolgen
Jongeren hebben geen idee hoe groot de impact is als zij een WA-schade claimen bij hun autoverzekering. 93% weet niet dat een schadeclaim het moeilijker maakt een nieuwe verzekeraar te vinden. Dat blijkt uit onderzoek van Q&A Insights & Consultancy in opdracht van Independer.

Van de ondervraagde jongeren in de leeftijd 18 tot 24 jaar denkt 28% dat schade aan de eigen auto ook verzekerd is als ze met een WA-verzekering schade veroorzaken. Nog eens 10% heeft helemaal geen flauw idee van wat er verzekerd is. Een op de drie heeft bovendien geen idee wat de invloed van een schadeclaim is op de premie.

Heb jij de Aixam-App al?
AIXAM mobo (mobility organiser), is de leukste assistent voor het beheer van het onderhoud van je auto en het contact met AIXAM. Het enige wat je zelf moet doen, is rijden. De App kan zowel in de App Store van Apple als in de App store van Google worden gedownload.

Keuze van Gert-Jan
Aixam Crossover Premium
 
Een Brommobiel uit voorraad. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Bouwjaar 2013, 31.900 KM, Prijs € 10.395,--.
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk

LikeTwitterForward

De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397