Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Onderhoud | sensoren | leuk weetje | kentekenplaten | spiegels | keuze van Gert-Jan
Nieuwsbrief mei 2018
Waarom onderhoud aan uw Brommobiel?
het gaat verder
Een onderhoudsbeurt gaat verder dan een zomer- of wintercheck. Uw brommobiel wordt volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd. De onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, worden gecontroleerd en indien nodig vervangen. Maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad. Daarnaast heeft een goed en aantoonbaar onderhouden brommobiel een betere inruilwaarde.

Is uw brommobiel toe aan een onderhoudsbeurt, maak dan een afspraak.


Belangrijk: zorg dat de sensoren vrij zicht hebben
Belangrijk!
De afgelopen jaren worden nieuwe auto’s steeds meer uitgerust met slimme systemen. Systemen die ervoor zorgen dat auto’s steeds meer zelf kunnen rijden, gevaarlijke situaties op tijd herkennen en ingrijpen. Om ervoor te zorgen dat de sensoren goed blijven werken, is het belangrijk dat ze vrij zicht hebben. Was daarom regelmatig uw auto! Doet u dit niet dan is de kans aanwezig dat de adapative cruise controle of parkeersensoren niet goed meer werken.

Blijven de sensoren piepen op momenten dat dit niet moet en nadat deze zijn schoongemaakt, kom dan even bij ons langs voor een controle.


‘Weetje’: het eerste kentekennummer werd 120 jaar geleden in Nederland uitgegeven
als eerste in Nederland
In 1898, twee jaar nadat de eerste automobiel in Nederland op de weg kwam, werden er "rijvergunningen" uitgegeven. Met deze voorloper van het nummerbord, was Nederland het eerste land ter wereld dat met een nationale kentekenplaat kwam.
Anno 2018 zijn ze erg gewild, zet ze daarom vast
voorkomen is beter dan genezen
Tijden veranderen... en de interesse van mensen helaas soms ook... Er bestaat op dit moment grote interesse in kentekenplaten van auto's, omdat deze niet meer zomaar te bestellen zijn. Laat daarom nu uw kentekenplaten vastzetten met antidiefstalschroeven en voorkom een hoop ellende. Wij monteren uw platen met antidiefstalschroeven nu voor slechts € 9,95. Klaar terwijl u wacht!

Tip: zo stel je de spiegels goed af
zorg voor goed zicht
Goed zicht rondom de auto kan alleen door een juiste afstemming van de buitenspiegels en de binnenspiegel. Hoe stel je ze nu op de juiste manier af? We hebben een paar tips:

De buitenspiegels: Zorg dat de brommobiel op een vlakke ondergrond staat. Ga in de brommobiel achter het stuur zitten. Stel de spiegels zo af dat u de zijkant van de brommobiel net niet meer ziet. Kantel de spiegel vervolgens zo dat de horizon zich op ¾ in de spiegel bevindt.

De binnenspiegel: Ga achter het stuur zitten en houd de spiegel met beide handen vast. Kantel de binnenspiegel zo dat de linkerkant van de spiegel gelijk is aan de linkerkant van het achterraam en de onderzijde van de spiegel gelijk is aan de onderzijde van het achterraam.

Keuze van Gert-Jan
Aixam Crossline Premium SENSATION
 
Een Brommobiel uit voorraad. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Bouwjaar 2018, 0 KM, Prijs € 15.072,-.
Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk

LikeTwitterForward

De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397