Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Uw factuur uitgelegd en meer interessante informatie.
Nieuwsbrief februari 2018
Verwijderingsbijdrage autoband, wat houdt dit in?
wat betekent het?
Bij de aanschaf van nieuwe autobanden is wettelijk bepaald dat er verwijderingsbijdrage in rekening gebracht moet worden. Deze bijdrage betaalt u vooruit. Wanneer de banden versleten zijn en gerecycled moeten worden, zijn de kosten hiervoor dus al afgedragen. De kosten zijn € 1,50 per band.
Let op: actie eindigt eind februari 2018
Unieke actie
Wat is klein materiaal?
Wat is het eigenlijk?
Tijdens het onderhoud of reparatie worden verschillende materialen gebruikt, van smeermiddelen, bouten en moeren tot isolatietape en ty-raps. Dit zijn geen standaard onderdelen van de auto en hebben dan ook geen artikelnummer. Daarom plaatsen we dit onder de verzamelnaam 'klein materiaal' op de factuur.

Is uw auto toe aan onderhoud? Maak dan een afspraak.
 
Ruitensproeier is wettelijk verplicht
Wist u dat een automobilist in Nederland een bekeuring kan krijgen als de ruitenwisserinstallatie niet goed functioneert? Dit betekent daarom goede ruitenwissers én vloeistof in het reservoir! Zorg dus dat u ruitensproeiervloeistof bij u hebt om direct bij te kunnen vullen.
Voor uw veiligheid
Natuurlijk is dit niet alleen belangrijk vanwege de wettelijke verplichting. Als het reservoir leeg is en u krijgt vuiligheid op uw ruit - zeker in de winter bij strooizout – dan kunt u soms niets meer zien. Door voldoende antivries aan uw ruitensproeiervloeistof toe te voegen, blijft de vloeistof ook vloeibaar. Rij veilig, houd goed zicht!
Wel of geen verlichting aan overdag?
ook overdag
Het voeren van verlichting overdag bevordert de zichtbaarheid en herkenbaarheid van weggebruikers en vermindert daarmee de kans op ongevallen. Onderzoek wijst uit dat weggebruikers die overdag geen verlichting voeren (fietsers en voetgangers) ook baat kunnen hebben bij motorvoertuigverlichting overdag. Als iedere automobilist overdag licht zou voeren, kunnen op jaarbasis in Nederland zo’n 30 doden en 500 ernstig verkeersgewonden worden voorkomen.

Is de verlichting van uw auto defect? Laat deze dan direct repareren. U kunt hiervoor gewoon bij ons langsrijden.


Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand februari 2018
Aixam Crossover Premium
 
Een Brommobiel uit voorraad. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Bouwjaar 2014, 21.150 km, Prijs € 10.695,-

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk

LikeTwitterForward

De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397