Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Het zit vaak in de kleine dingen die we over het hoofd zien
Nieuwsbrief september 2017
Bereken het nu zelf
In autoland is het financieren van een deel van de aankoop meer regel dan uitzondering. Een dikke driekwart van alles wat rijdt in ons mooie land is op een of andere manier betaalt van geleend geld. Bij brommobielen is het dan ook niet raar om eerlijk over een lening te praten. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons langskomen zodat we het samen met u doornemen.

Vraag van een klant: Twee winterbanden en twee zomerbanden monteren?
Het antwoord is heel simpel: dit is ronduit onveilig. Het zijn verschillende banden met verschillende eigenschappen. Ook de niet aangedreven wielen hebben een belangrijke functie bij de wegligging en stabiliteit. Een verschil in (zijdelingse) grip tussen aangedreven en niet aangedreven wielen zal de stabiliteit ernstig in gevaar brengen. Bespaar niet op grip en veiligheid!

Nieuwe (winter)banden nodig? Neem contact op voor een maatwerkofferte

Controle van uw ruitenwissers
Als uw ruitenwissers het raam niet meer voldoende schoonmaken, piepen of strepen vertonen, dan wordt het tijd om uw ruitenwissers te vervangen. Vaak is het ook aan de ruitenwisser zelf te zien wanneer deze versleten is. De ruitenwissers vertonen dan droogtescheurtjes, of het rubber laat aan de buitenkant van de ruitenwisser los. Ruitenwissers zijn autotype afhankelijk. Let er dus op dat de nieuwe ruitenwissers geschikt zijn voor uw auto.

Wilt u de ruitenwissers laten controleren? Rij dan even langs of maak een afspraak.


Dashboards uit de ‘toekomst’
Wie wel eens een autoshow bezoekt, kent ze wel: de conceptauto’s. Bij elke show staan er wel voorbeelden van auto’s die de fabrikant misschien gaat maken. Die auto’s zijn vaak voorzien van hele futuristische dashboards met allerhande nieuwe snufjes. In bijgaand artikel ziet u 15 voorbeelden van deze dashboards, let wel: uit het verleden.
 
Tas op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee!
Zet u uw handtas ook vaak op de bijrijdersstoel? Dat is geen goed idee: vooral bij vrouwen wordt de handtas nog weleens uit de auto gestolen. Soms zelfs terwijl u achter het stuur zit! U staat bijvoorbeeld rustig voor het stoplicht te wachten en ineens slaat iemand de ruit in en pakt uw tas van de passagiersstoel.

Zet uw handtas liever - uit het zicht - achter de passagiersstoel. U voorkomt hiermee een hoop ellende.
 
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand september 2017
Aixam Crossline Sensation

Een Brommobiel uit voorraad. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397