Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Het zit vaak in de kleine dingen die we over het hoofd zien
Nieuwsbrief augustus 2017
Bereken het nu zelf
In autoland is het financieren van een deel van de aankoop meer regel dan uitzondering. Een dikke driekwart van alles wat rijdt in ons mooie land is op een of andere manier betaalt van geleend geld. Bij brommobielen is het dan ook niet raar om eerlijk over een lening te praten. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons langskomen zodat we het samen met u doornemen.

Nederland heeft 14 nieuwe verkeersborden
Per 1 juli 2017 zijn 14 nieuwe verkeersborden ingevoerd. De nieuwe borden zijn bedoeld om meer duidelijkheid te bieden aan weggebruikers in bepaalde situaties. Met de nieuwe borden kunnen tram- of busbanen en de combinatie hiervan beter worden aangegeven. Ook moeten de borden meer duidelijkheid geven over passeerstroken voor landbouwvoertuigen en uitwijkmogelijkheden bij smalle wegen.
Vraag van een klant: Wat betekent total loss?
Je hebt het technisch total loss zijn van een brommobiel en economisch total loss. In het geval van technisch total loss, is het technisch gezien niet meer verantwoord om de brommobiel te repareren. Reparatie zal niet meer plaatsvinden en de eigenaar is in de meeste gevallen verplicht de brommobiel af te dragen.

Bij economisch total loss zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van de brommobiel, minus de restwaarde van de beschadigde brommobiel. In een aantal gevallen is er nog een mogelijkheid tot herstel, al dan niet met een bijbetaling van de verzekerde.

Heeft u schade aan uw brommobiel, neem dan contact met ons op.


Voor als de scholen binnenkort beginnen
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.

 
Techneutentaal, wat betekent dat?
Na een reparatie of onderhoudsbeurt ben je blij dat de auto weer is gemaakt en dat je weer veilig op pad kan. Maar soms staan er wel eens lastige termen op de factuur die we hebben uitgelegd, maar thuis alweer vergeten kunnen zijn. Via Techneutentaal van de BOVAG kunt u het opzoeken en wordt het in duidelijke taal uitgelegd.
 
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand augustus 2017
Aixam Crossline Sensation

Een Brommobiel uit voorraad. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397