Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Aixam Experience,  niet doen, vloeistoffen en Aixam
Nieuwsbrief april 2017
Aixam Sensation Experience 8 t/m 13 mei
Stap in de wereld van de Sensation. In de week van 8 t/m 13 mei hebben we alle modellen staan inclusief de E-Aixam, alleen dat is al een hele beleving op zich door er mee te gaan proefrijden. We zien u meer dan graag tijdens deze dagen. En neem gerust iemand mee die wellicht toe is aan een Brommobiel en laat het ze beleven.

U bent meer dan welkom.
 
Te hard rijden kost te veel
En toen zat er een gat in. Door een te hoge snelheid van de brommobiel zijn de tanden in de versnellingsbak kapot gegaan, vervolgens moeten die tandjes ergens naartoe. Gevolgschade is nieuwe versnellingsbak. Heeft u het gevoel dat het niet helemaal lekker loopt of u hoort wat, kom dan even langs we luisteren graag even mee. 
 
Het belang van remvloeistof
Remvloeistof veroudert waardoor de kwaliteit achteruit gaat. De soorten DOT3 en DOT4 zijn hygroscopisch, dat wil zeggen dat ze water opnemen uit de buitenlucht. Daardoor wordt het kookpunt verlaagd en kunnen er tijdens het remmen dampbellen in de vloeistof ontstaan. De brommobiel remt dan niet meer krachtig genoeg, of in het ergste geval, helemaal niet. Het advies is om elke 2 jaar de remvloeistof te laten verversen.

Weet u niet zeker wanneer de remvloeistof voor het laatst is ververst? Neem het zekere voor het onzekere en laat het controleren. 

 
Minauto
Naast Aixam heeft het merk ook Minauto. Met Minauto is vrijheid geen luxe, het assortiment Minauto omvat eenvoudige, toegankelijke modellen met alle comfort en veiligheid die nodig is in het dagelijkse verkeer.
 
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand april 2017
Aixam Minivan D-Truck van

Dit keer een hele andere Aixam. Ruimte, reclame bedenk het maar alles is mogelijk. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Vragen? Of kunnen we iets voor u betekenen?
Wij helpen u graag verder.

/ Bel ons via 0162-371397 of stuur uw vraag via ons Contactpagina

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan Schapendonk


De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397