Onderwerp: Nieuws van Gert-Jan

Diverse tips voor veiligrijden
Nieuwsbrief feb 2017
Hoe heeft u de Brommobiel verzekerd?
Steeds vaker komen wij mensen tegen die verrast zijn als ze geconfronteerd worden met schade aan hun brommobiel. Is de brommobiel WA verzekerd of WA Beperkt? Of toch WA Volledig? Hoe hoog is het eigen risico en wat zijn de gevolgen voor de no-claimkorting? Veel brommobielen zijn uitgerust met mooie, maar vaak dure, accessoires; deze zijn meestal maar voor -standaard- € 500,- meeverzekerd.

Sta er gewoon eens bij stil. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
Tip van de werkplaats: De blaadjes zijn al enige tijd van de bomen
Maar waar zijn ze gebleven? Zorg ervoor dat de watervangbak (dit is de ruimte tussen voorruit en motorruimte) altijd vrij is van bladeren. Als bladeren zich ophopen, kunnen de afwateringskanalen verstopt raken. Hierdoor loopt bij regen eerst de watervangbak en daarna de brommobiel vol met water. Het water kan elektrische componenten in de brommobiel beschadigen, waardoor de brommobiel rare dingen of juist helemaal niets meer doet.

Geeft uw brommobiel storingen, of voelt uw brommobiel aan de binnenkant vochtig aan? Rij dan even langs of neem contact op.

 
Huisdieren meenemen
Met de hond naar het bos of op vakantie, of met de kat naar de dierenarts: het vervoer van huisdieren is heel normaal. Maar hoe veilig gaat dat? Wellicht heeft u onderweg ook weleens een kat los op de achterbank zien zitten of een hond zijn hoofd naar buiten zien steken. Bekijk hier de video over veiligheid van huisdieren.
 
Mobiliteitscentrum JE-ES Selectie maand februari 2017
Aixam A-serie 400 Mac

Dit keer een hele unieke Aixam. Lekker genieten met het mooie weer. Vraag een proefrit aan of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

De website is live
Met trots presenteren wij u graag onze nieuwe website. Ga er eens rustig voor zitten, zowel op de PC als op de Smartphone werkt deze website zoals u mag verwachten. De Slof 1-5107 RH- Dongen
Tel: 0162-371397