Onderwerp: de nieuwseditie van Autobedrijf Boks

Aantal puntjes van aandacht | Bekijk de e-mail online 
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
al 30 jaar
Vervang uw distributieriem tijdig en voorkom dure reparaties
zorg dat dit niet gebeurd
De distributieriem van uw auto dient vervangen te worden na een bepaald aantal gereden kilometers of voor wie dit aantal kilometers niet bereikt, na een bepaalde tijd. Per auto verschilt de vervangingstermijn, raadpleeg hiervoor het onderhoudsboekje. Is het u niet duidelijk of de distributieriem van uw auto vervangen moet worden, kom dan even bij ons langs.

De distributieriem is het centrale punt van de motor. Wanneer de distributieriem breekt, kan deze motorschade veroorzaken en kunnen de kosten voor reparatie hoog oplopen. Voorkom hoge kosten en laat de distributieriem controleren.

Wat kan er veel veranderen in 130 jaar
ook leuk
Het is alweer 130 jaar geleden dat het patent voor de auto werd aangevraagd door Carl Benz. In 1886 meldde hij zich bij het patentbureau voor zijn ‘voertuig met gasmotoraandrijving’. Deze dag werd de automobiel geboren, de Benz Patent Motorwagen.

De eerste auto ter wereld met 0,9 pk en een topsnelheid van 15 km/h. Wat is er veel veranderd in de laatste 130 jaar!


Belangrijk: stel een noodcontact in op je smartphone!
handig
Als er onverhoopt iets met je gebeurt, is je smartphone van onschatbare waarde. Via je telefoon kunnen hulpverleners snel jouw identiteit achterhalen én wie ze voor jou kunnen bellen. Hiervoor moet je alleen wel een noodcontact ingesteld hebben. Dit noodcontact kan dan vanaf het vergrendelscherm snel worden bereikt.
Roetfilter reinigen
Hoe zit dat
Autobedrijf Boks is mede aangesloten bij Digicar Engineering door de unieke reinigingsmethode en het professionele diagnose- en controletraject dat altijd standaard wordt gehanteerd bij een verstopt roetfilter.

Hiermee bent u zeker van kwaliteit en een "weer als nieuw roetfilter!". Geen lapmiddelen dus!


Wat is mijn auto waard
onze
Audi A3 Sportback
1.9 TDI Ambition Pro-line
 
top
BMW 1 Serie 116i
Automaat 5-Drs. Airco
 
occasions
Mercedes-Benz A-Klasse 
250 Sport! Ambition
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!
ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.