Onderwerp: Paasnieuws van Gerrit Boks

Actie RAAD & WIN bij BOKS
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Kom langs op de Paasshow 
en win een mooie prijs!
Speciale actie!

Kan uw auto wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Kom dan op 2e paasdag langs en doe een gok. Hoeveel paaseitjes zitten er in de bakfiets? U maakt kans op een gratis grote onderhoudsbeurt + een professionele poetsbeurt voor uw auto! 

De koffie staat klaar...

2e paasdag geopend
van 10:00 tot 17:00
De belangrijkste vloeistoffen van uw auto
Vloeistoffencontrole
Een auto heeft vloeistoffen nodig om goed te kunnen en te blijven presteren. De 5 belangrijkste vloeistoffen in een auto zijn:

1. Motorolie
2. Remvloeistof
3. Koelvloeistof
4. Ruitensproeiervloeistof
5. Stuurbekrachtigingsvloeistof

Wij controleren de vloeistoffen altijd tijdens een onderhoudsbeurt. Toch is het verstandig om tussentijds ook zelf het niveau van de vloeistoffen te controleren. De vloeistoftanks zijn heel makkelijk te herkennen. Op de dop van elke tank staat een symbooltje. Die symbolen komen overeen met de symbolen van de dashboardlampjes.

Let op: alleen motorolie en ruitensproeiervloeistof zijn zelf bij te vullen. Het is belangrijk om dit nauwkeurig te doen, te veel of te weinig vloeistof kan ingrijpende gevolgen hebben voor de verschillende componenten van uw auto. 
Koelvloeistof: een essentieel onderdeel van de motor
Koelvloeistof
Koelvloeistof is erg belangrijk voor de motor van uw auto. De motor wordt tijdens het rijden warm en moet worden afgekoeld om oververhitting te voorkomen. Als dit niet gebeurt, kan de motor ernstige schade oplopen.

Het koelvloeistofniveau (koelvloeistofpeil) is het niveau van de koelvloeistof in het expansiereservoir van het gesloten koelsysteem. Voor een goede werking van het koelsysteem is het van belang dat dit niveau zich altijd tussen de - op de wand van het reservoir aangegeven - minimumstreep en de maximumstreep bevindt.
Controleer alleen bij een koude motor. Controleren bij een warme motor kan bij verkeerd handelen leiden tot ernstige brandwonden! Liever niet zelf controleren? Rij dan even langs, we doen het direct voor u.


Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar
BOVAG Autobedrijf van het jaar
Bent u ook zo tevreden over ons bedrijf? Breng dan vóór 1 juni a.s. uw stem uit en nomineer ons voor de prestigieuze titel 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018'. Een zonniger blijk van waardering kunt u niet geven. Daarom maakt u, als u uw stem uitbrengt, kans op een reischeque ter waarde van € 500,-.
Het belang van remvloeistof
Remvloeistof
Remvloeistof veroudert waardoor de kwaliteit achteruit gaat. De soorten DOT3 en DOT4 zijn hygroscopisch, dat wil zeggen dat ze water opnemen uit de buitenlucht. Daardoor wordt het kookpunt verlaagd en kunnen er tijdens het remmen dampbellen in de vloeistof ontstaan. De auto remt dan niet meer krachtig genoeg, of in het ergste geval, helemaal niet. Het advies is om elke 2 jaar de remvloeistof te laten verversen.

Weet u niet zeker wanneer de remvloeistof voor het laatst is ververst? Neem het zekere voor het onzekere en laat het controleren. Wij meten het zo voor u na.


Autobedrijf Boks Occasions
Volkswagen Golf 1.4 TSI Comfortline AUT ECC


2012, 103.899 km, € 15.945,-
 
Renault Mégane Estate 1.5 DCI BOSE NAVI CAMERA


2012, 96.516 km, € 11.550,-
 
Mazda CX-5 2.0 TS+LEASE PACK 2 WD PDC


2012, 113.110 km€ 19.900,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.