Onderwerp: Nieuwsupdate van Autobedrijf Boks

Wat te doen bij een sirene en tips van onze monteur
Nieuwsbrief Autobedrijf Boks
Facbook
Jonge automobilist onwetend van financiële gevolgen schadeclaim
Jonge automobilist en schadeclaims
Jongeren hebben geen idee hoe groot de impact is als zij een WA-schade claimen bij hun autoverzekering. 93% weet niet dat een schadeclaim het moeilijker maakt een nieuwe verzekeraar te vinden. Dat blijkt uit onderzoek van Q&A Insights & Consultancy in opdracht van Independer.

Van de ondervraagde jongeren in de leeftijd 18 tot 24 jaar denkt 28% dat schade aan de eigen auto ook verzekerd is als ze met een WA-verzekering schade veroorzaken. Nog eens 10% heeft helemaal geen flauw idee van wat er verzekerd is. Een op de drie heeft bovendien geen idee wat de invloed van een schadeclaim is op de premie.

Quiz: wat doet u bij een sirene of zwaailicht?
Wat te doen bij een zwaailicht
Mag je nou wel of niet door rood rijden als je een ambulance met zwaailichten in je binnenspiegel ziet? Veel Nederlanders weten niet precies hoe ze moeten reageren op sirenes of zwaailichten van hulpdiensten. Doe de quiz en check hoe goed u de regels kent.
Voor als de scholen binnenkort beginnen
Dode hoek vrachtwagen
Heeft u uw (klein)kind al uitgelegd wat de dode hoek inhoudt? Duidelijker dan op deze foto kunt u een dode hoek bij een vrachtwagen niet aantonen.

Dit is het zicht mét alle bekende spiegels (dode hoek, trottoir- en frontspiegel). Alle personen op de foto zijn NIET zichtbaar voor de chauffeur. Iets om over te hebben met uw (klein)kind als ouder, opa of oma.
Tips van onze monteur
Kosten besparen na vakantie
Bent u weer terug van vakantie? Lees dan deze tips van onze monteur.

• Check bij terugkomst de bandenspanning van uw auto. Een juiste bandenspanning is veiliger en scheelt al snel 5-10% brandstof.
• Haal de dakkoffer en/of dakdragers snel van de auto af. Dit scheelt al gauw 10% in de brandstofkosten.
• Haal zware spullen uit de auto na de vakantie, ook dit scheelt in het brandstofverbruik.
• Check of de verlichting nog 100% in orde is. Veiligheid voor alles!

Wilt u de bandenspanning laten controleren of uw verlichting laten repareren? Rij dan even langs of maak een afspraak.

Grote ergernis op de wegen, links blijven rijden
Onnodig links rijden
Niet alle Nederlandse bestuurders houden zich aan de regels door zoveel mogelijk rechts te rijden waar dat kan. Vooral op snelwegen met meerdere rijstroken – maar ook op tweebaanswegen – blijven sommige bestuurders geregeld op één baan rijden, tot grote ergernis van verkeer dat om deze reden rechts gaat inhalen. Dit principe heet ook wel ‘keep your lane’ waarbij de bestuurder niet wijkt van zijn rijstrook, zelfs niet als er rechts kilometerslang ruimte genoeg is.

De regel is simpel: rechts rijden waar dat kan, zodat sneller verkeer eenvoudig kan passeren.

Voor uw gemak: de Boks App
Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je mobiliteit regelen, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden.

Autobedrijf Boks Selectie Occasions
Audi A1 1.4 TFSI Ambition Pro Line Business S line

Bouwjaar 2011,  € 13.455,-
 
Suzuki Swift 1.2 SELECT
5-drs. Airco Camera

Bouwjaar 2017,  € 14.950,-
 
Renault Grand Modus 1.2
TCE DYNAMIQUE 

Bouwjaar 2009,  € 6.450,-
 
WERKPLAATS AFSPRAAK
Plan uw werkplaats afspraak in door middel van onze handige werkplaats module en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt!

ONZE OCCASIONS
Autobedrijf Boks heeft altijd een wisselende voorraad occasions. In alle soorten en maten. Staat de auto er niet tussen? Wij gaan voor u op zoek.
Autobedrijf Boks Sterk in elk merk www.autobedrijfboks.nl
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.